WEBINAR

VELIKO VEČ KOT DOKUMENTNI SISTEM

9.12. 2021 ob 13:00 uri

9.12. 2021 ob 13:00 uri

M-FILES JE VELIKO VEČ KOT DOKUMENTNI SISTEM

Digitalizacija poslovanja, ali kot se popularno pravi digitalna preobrazba, zahteva veliko več kot digitalizacijo poslovnih dokumentov.


Res je, to je začetni korak na poti digitalne preobrazbe. Kaj pa, ko so dokumenti enkrat digitalizirani? To pomeni, da 'sedijo' nekje v digitalnem repozitoriju ali arhivu? Kaj pa nadaljnje delo na dokumentih, sodelovanje, dostop do dokumentov za tiste, ki delajo na daljavo? Kaj pa avtomatizacija delovnih procesov, kot na primer potrjevanje računov, ki ga lahko v celoti digitaliziramo in avtomatiziramo? Kaj pa varnost dokumentov, kdo ima dostop, kdo ga je nazadnje urejal, katera je zadnja različica, imate revizijsko sled dokumenta. Še bi lahko naštevali, ampak bomo poenostavili. M-Files je veliko več kot dokumentni sistem. Je sistem za inteligentno upravljanje informacij, ki rešuje vse zgoraj omenjene izzive in še več. Vas zanima več. Pridružite se webinarju.

Webinar bo 9. decembra 2021 ob 13:00 uri.

ŠTUDIJA PRIMERA

RCM d.o.o.
“V preteklih dveh letih smo v RCM ogromno investirali v digitalizacijo poslovanja in iskali najboljše IT-rešitve za naše podjetje. Uspešno smo kandidirali na javnem razpisu E-poslovanje in vzpostavili lastno okolje, ki omogoča elektronsko izmenjavo podatkov, ter vpeljali nov dokumentni sistem M-FILES in rešitev za elektronsko arhiviranje dokumentov ponudnika Konica Minolta Slovenija. Ta je poskrbel tudi za integracijo z obstoječimi sistemi in aplikacijami, ki podpirajo delo vseh ključnih oddelkov v podjetju, npr. računovodstva, carinskega oddelka, prodaje, vodstva itd. Še dolgo bom pomnil navdušenje nad prehodom na elektronsko poslovanje.”
Dejan Sušnik, generalni direktor

preberite si študijo primera

BI RADI VEDELI VEČ? PREBERITE NEKAJ NOVIC O M-FILES.

Ljubljana, Slovenija |

M-Files ponovno osvaja priznanja

Inovator na področju inteligentnega upravljanja informacij je med 15 ponudniki dosegel najvišjo oceno glede za funkcionalnost in uporabnost