Messe Düsseldorf

Stockumer Kirch Street 61 · 40474 Düsseldorf

Obiščite Konico Minolto na sejmu drupa 2024

Pridobite svojo vstopnico

drupa 2024 - odkrijte potencial tiska v prihodnosti

Obiščite nas na razstavnem prostoru v hali 8B


Pridite na Drupo 2024 in se prepričajte, da se svet tiska razvija kot še nikoli prej! Obiščite nas na stojnici Konice Minolte v hali 8B in odkrijte naše najnovejše revolucionarne dosežke na področju tehnologije tiska. Pridružite se nam in doživite zanimivo izkušnjo, ki bo na novo opredelila vaše dojemanje produktivnosti, kakovosti in trajnosti pri tiskanju.
 
Iz prve roke si oglejte, kako Konica Minolta oblikuje prihodnost tiska, kjer možnosti zaživijo, moč tiska pa dobi povsem novo razsežnost.
 
Za vas smo pripravili:

  • Vstopite v prihodnost tiska, kjer vsaka natisnjena stran, embalaža, etiketa, lak ali folija in dodelava prinašajo neprimerljivo vrednost.
  • Naše inovativne rešitve bodo povzročile revolucijo na tem področju in premaknile meje mogočega.
  • Bili boste v ospredju in priča najsodobnejšim prebojnim dosežkom,.
  • Potopite se v očarljivo zgodbo o industriji 5.0, kjer se združujejo skalabilnost, zanesljivost, zmogljivosti, trajnost in pametna tovarniška avtomatizacija, vse skupaj pa je osredotočeno na človeško izkušnjo.

"drupa je temelj naše industrije. Izobraževalni, informativni in navdihujoči dogodki v živo so resnično zanimivi in komaj čakamo, da se jih udeležimo.

Konica Minolta bo kot vodilna globalna tehnološka družba tudi tokrat pomembno prisotna. Z zavezanostjo k ciljem trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti, ki so v središču našega DNK, se veselimo, da bomo na naši stojnici pozdravili obiskovalce in jim pomagali premisliti o možnostih, spodbudili njihove ustvarjalne zamisli in odkriti nov potencial v tisku.

drupa je odlična platforma, na kateri lahko predstavimo najnovejšo tehnologijo in izboljšave za nadaljnje prepoznavanje in izkoriščanje potenciala digitalizacije za naše stranke."


Olaf Lorenz, vodja mednarodnega trženja in generalni direktor oddelka Brand Experience

drupa 2024 - odkrijte potencial tiska v prihodnosti

drupa 2024 - odkrijte potencial tiska v prihodnosti

Messe Düsseldorf

Stockumer Kirch Street 61 · 40474 Düsseldorf

Spletna stran

Pridružite se našemu VIP klubu

Veseli nas, da lahko z vami delimo naše 'drupa 2024' novice. Registrirajte se in redno prejemajte naša obvestila in novice.

Polja z * so obvezna!