LJUBLJANSKI GRAD

Grajska planota 1

DELOVNO MESTO PRIHODNOSTI

Registriraj se zdaj

DELOVNO MESTO PRIHODNOSTI

Je vaše podjetje pripravljeno za prihodnost? Konica Minolta se intenzivno ukvarja z razvojem digitalnega delovnega mesta prihodnosti. Ta združuje tehnologije vseh oddelkov našega podjetja. Obiščite nas na našem dogodku, ki bo 18. septembra 2019 na Ljubljanskem gradu. Pokazali vam bomo, kako lahko z našimi tehnologijami razvijemo pravo rešitev za vaše poslovne potrebe.


DIGITALNI EKOSISTEM, KI IZPOLNJUJE VSE VAŠE POSLOVNE POTREBE Naš koncept "delovnega mesta prihodnosti" si prizadeva izboljšati uporabnost fizičnih delovnih mest v realnem času, izboljšati izkušnje na delovnem mestu in učinkovitost za zaposlene. Tehnologija nas osvobaja iz meja naših pisarn. Omogoča nam da lahko delamo kjerkoli, kadarkoli, zato zaposleni iščejo fleksibilnost časa, ne pa da so prikovani za svoje mize v času 8-urnega delovnega dne. Naše rešitve se osredotočajo na to, da se zaposleni počutijo bolj povezane z organizacijo in omogočajo sodelovanje pri združevanju procesov in tehnologij.

Digitalno delovno mesto

Delovno mesto v prihodnosti ne bosta definirali lokacija in čas opravljanja dela, temveč orodja s katerimi opravimo delo.

Workplace Hub

"vse-v-enem" IT vam že danes omogoča delo neodvisno od kraja in časa.

Urnik je v pripravi.

Urnik

Urnik

DELOVNO MESTO PRIHODNOSTI

DELOVNO MESTO PRIHODNOSTI

LJUBLJANSKI GRAD

Grajska planota 1

Spletna stran

DELOVNO MESTO PRIHODNOSTI

DELOVNO MESTO PRIHODNOSTI

Da, želim prejemati informacije po:*

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!