LJUBLJANSKI GRAD

Grajska planota 1

DELOVNO MESTO PRIHODNOSTI

Registriraj se zdaj

DELOVNO MESTO PRIHODNOSTI

Je vaše podjetje pripravljeno za prihodnost? Konica Minolta se intenzivno ukvarja z razvojem digitalnega delovnega mesta prihodnosti. Ta združuje tehnologije vseh oddelkov našega podjetja. Obiščite nas na našem dogodku, ki bo 18. septembra 2019 na Ljubljanskem gradu. Pokazali vam bomo, kako lahko z našimi tehnologijami razvijemo pravo rešitev za vaše poslovne potrebe.


DIGITALNI EKOSISTEM, KI IZPOLNJUJE VSE VAŠE POSLOVNE POTREBE


Naš koncept "delovnega mesta prihodnosti" si prizadeva izboljšati uporabnost fizičnih delovnih mest v realnem času, izboljšati izkušnje na delovnem mestu in učinkovitost za zaposlene.


Tehnologija nas osvobaja iz meja naših pisarn. Omogoča nam da lahko delamo kjerkoli, kadarkoli, zato zaposleni iščejo fleksibilnost časa, ne pa da so prikovani za svoje mize v času 8-urnega delovnega dne. Naše rešitve se osredotočajo na to, da se zaposleni počutijo bolj povezane z organizacijo in omogočajo sodelovanje pri združevanju procesov in tehnologij.


M-Files-LOGO.png
PARTNERJI DOGODKA:
MS-LOGO.png

PwC-LOGO.png

Na dogodku bodo z nami:

quotation marks

Na Microsoftu – pa tudi drugje v naši industriji – smo včasih veliko govorili o pomanjkanju kadrov, z digitalno transformacijo pa govorimo predvsem...

Barbara Domicelj

Direktorica, Microsoft Slovenija

quotation marks

V zadnjih letih Konica Minolta intenzivno vlaga v IT rešitve prihodnosti, s katerimi lahko podjetje uspešno opravi digitalno preobrazbo. Sliši se...

Boštjan Kavčnik

Direktor, Konica Minolta Slovenija

quotation marks

Kaz Takaynanagi je direktor prodaje za "digitalno delovno mesto" v vzhodni Evropi. Z izkušnjami pri delu z zagonskimi podjetji pod okriljem Konice...

Kazumasa Takaynanagi

Direktor prodaje WPH, IMS, BPS, Konica Minolta Cluster East

quotation marks

V Konici Minolti trdno verjamemo, da bo WorkplaceHub spremenil način kako se mala in srednja podjetja spopadajo z IT izzivi. Postavili smo nov...

Miloš Petković

Direktor ITS, Konica Minolta Slovenija

quotation marks

Človekovi inovativnosti, podprti s tehnologijo, bo moral slediti tudi zakonodajni okvir. Samo tisti, ki bodo prihodnost razumeli, bodo preživeli.

Mag. Sanja Savič

Vodja oddelka za pravno svetovanje, PwC Slovenija

quotation marks

Vse oči gospodarstva so uprte v industrijo 4.0. Pa vendar, kaj le-ta prinaša? Razvoj, celo revolucijo? Ali pa je to zgolj modna muha?

Vlado Šarenac

Direktor za področje tehnološkega svetovanja za jugovzhodno Evropo v PwC

Digitalno delovno mesto

Delovno mesto v prihodnosti ne bosta definirali lokacija in čas opravljanja dela, temveč orodja s katerimi opravimo delo.

Workplace Hub

"vse-v-enem" IT vam že danes omogoča delo neodvisno od kraja in časa.

Urnik

Urnik
18.
sep 2019

Začetek dogodka / predstavitve, predavanja

Pogostitev in ogled rešitev v živo

Zaključek

Podroben urnik je v pripravi.

DELOVNO MESTO PRIHODNOSTI

DELOVNO MESTO PRIHODNOSTI

LJUBLJANSKI GRAD

Grajska planota 1

Spletna stran

DELOVNO MESTO PRIHODNOSTI

DELOVNO MESTO PRIHODNOSTI

Da, želim prejemati informacije po:*

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!