Zagrebački Velesajam

Avenija Dubrovnik 15, 10 020 Zagreb, Hrvatska

Konica Minolta je diamantni sponzor Adria Security Summit konference

Adria Security Summit

Adria Security Summit je letna konferenca varnostne industrije, interneta stvari, informacijske in komunikacijske tehnologije, mobilnosti, avtomatizacije in industrije pametnih rešitev.


V današnjem poslovnem svetu smo izpostavljeni različnim varnostnim grožnjam, zato je izjemno pomembno, da je naše poslovanje čim bolje zavarovano in, da uporabljamo najboljše varnostne video rešitve. Konica Minolta je prepoznala Adria Security Summit, največjo letno konferenco in razstavo varnostne industrije v regiji, kot odlično priložnost za promocijo in seznanitev strank z vrhunskimi MOBOTIX inteligentnimi rešitvami za video nadzor, kar najbolje dokazuje naša prisotnost kot diamantni sponzor.

Na Adria Security Summit konferenci bomo predstavili možnosti MOBOTIX video rešitev, ki s svojo inovativnostjo in uporabo naprednih tehnologij prinašajo priložnosti, ki jih v videonadzoru še ni bilo. Adria Security Summit je odlična priložnost, da MOBOTIX video rešitve vidite v praksi in se sami prepričate o njihovi vrhunski kakovosti, naši strokovnjaki pa vam bodo z veseljem pomagali poiskati najboljšo rešitev. Zaščitite svoja sredstva in zaposlene na najboljši možni način, z uporabo najboljših video rešitev.

Vabimo vas, da obiščete osrednji govor »Rethink Security«, ki ga bo vodil Vito Lalić, vodja poslovnega razvoja MOBOTIX programa za Adria regijo. Predstavil bo nove, inovativne in inteligentne video rešitve, ki vas bodo spodbudile k premisleku o vašem trenutnem video varnostnem sistemu.

Vemo, da primeri iz prakse najbolje pokažejo vrednost rešitve, zato smo se letos odločili sodelovati na 'Case Study' tekmovanju, kjer bomo predstavili uspešno implementacijo MOBOTIX video rešitve v priznanem podjetju. Obiščite predstavitev in preverite, kako lahko tudi vi izboljšate svoj video nadzorni sistem.
Poleg razstavnega dela, Adria Security Summit prinaša tudi pester in zanimiv spremljevalni program, ki bo pokrival različne segmente varnostne industrije.

NE ZAMUDITE!

NE ZAMUDITE!

Rethink Security z Vitom Lalićem, vodjo poslovnega razvoja MOBOTIX programa za Adria regijo.

Kako MOBOTIX 7 platforma temeljito spreminja svet video nadzora? Kakšne vse so možnosti MOBOTIX 7 video rešitev? Zakaj bo vaše poslovanje varnejše, če izberete MOBOTIX 7? Odgovore na ta vprašanja pozna VIto Lalić, vodja poslovnega razvoja MOBOTIX programa za Adria regijo. Vito se je z več kot 12-letnimi strokovnimi izkušnjami v segmentu tehnične zaščite uveljavil kot eden vodilnih strokovnjakov na področju video zaščite. V osrednjem predavanju vam bo predstavili MOBOTIX 7 platformo, ki vas s svojimi naprednimi in inovativnimi možnostmi sili v ponoven razmislek o vaših dosedanjih video varnostnih sistemih.

TERMIN: 5. oktober, kongresna dvorana od 10.30 do 10.55. Udeležite se osrednjega predavanja in si oglejte prihodnost video varnosti.

Panelna razprava: Kako varnostni sistemi izboljšajo uporabniško izkušnjo in izboljšajo poslovanje?

Kako lahko z varnostnimi sistemi izboljšate uporabniško izkušnjo in izboljšate svoje poslovanje? Obiščite panelno razpravo in prisluhnite razmišljanjem vodilnih strokovnjakov v varnostni industriji, na kateri bo sodeloval tudi Vito Lalić, vodja poslovnega razvoja MOBOTIX programa za Adria regijo. Poslušajte razmišljanja vodilnih strokovnjakov varnostne industrije v regiji in ugotovite, kako lahko nove in inovativne varnostne tehnologije izboljšajo vaše poslovanje.

TERMIN: 6. oktober, kongresna dvorana od 10:00 do 11:00. 

MOBOTIX 7 Video Platforma

S štirimi moduli je S74 najbolj prilagodljiv MOBOTIX IoT video sistem doslej. Zaradi skritega ohišja je kamera diskretna - vidni so le moduli. Video sistem je naslednji izdelek v odprti platformi MOBOTIX 7. S pametnimi aplikacijami za kamere je mogoče sistem S74 prilagoditi tako, da ustreza vsem posebnim potrebam. Navdušeni boste nad zmogljivostjo, vzdržljivostjo in zanesljivostjo.
Izdelano v Nemčiji. Izdelano za visoka pričakovanja.

Adria Security Summit

Adria Security Summit

Zagrebački Velesajam

Avenija Dubrovnik 15, 10 020 Zagreb, Hrvatska

Želite več informacij? KONTAKTIRAJTE NAS!