Ključna vloga etiket

Ključna vloga etiket

Ključna vloga etiket


Medtem ko nenehno spreminjajoče COVID-19 razmere predstavljajo nove in precedenčne izzive, tisk etiket še naprej igra pomembno vlogo v celotni svetovni verigi proizvodnje, dobave in uporabe.


Etikete so del dobavnih verig osnovnih potrebščin in zagotavljajo ključno orodje za prenos informacij. Uporabljamo jih v vsakodnevnih potrošniških izdelkih, kot so hrana, pijača in izdelki za gospodinjstvo, kot udi pri posredovanju informacij ključnih zdravstvenih proizvodov. Vsebujejo informacije o velikosti ali težai, sestavinah, sledljivosti ali splošna navodila - nalepke/etikete so ključnega pomena.
 

Tisk etiket med COVID-19

Tisk etiket med COVID-19

Vpliv zaprtja gospodarstva zaradi koronavirusa na tisk etiket.

Vas zanima kakšen vpliv je v Evropi imela koronavirnus kriza na naše sisteme za tisk etiket AccurioLabel?

Prenesite si "Dejstva in številke".
INFOGRAFIKA-Tisk etiket v času COVID-19

Podjetje Soabar je med COVID-19 krizo potrojilo proizvodnjo etiket.

"Ključni dobavitelj" Podjetje Soabar je od izbruha Covid-19 koncentriralo proizvodnjo pretežno na področju farmacije, higiene in hrane, ter s tem postalo eden ključnih dobaviteljev. "Videli smo, da je povpraševanje po izdelavi digitalnih etiket narastlo v neslutene višave. Če ne bi imeli Konica Minolta sistemov, bi z veliko težavo, če sploh, podprli naše stranke," pravi izvršni direktor Phil Achurch.

Poglejte si več o potovanju Soabarja in o tem, kako jih je Konica Minolta podprla pri vstopu v digitalno proizvodnjo etiket.

Bi si ogledali tisk etiket v živo?

Bi si ogledali tisk etiket v živo?

NAPOVEDNIK:

Glede na trenutne razmere, bomo za predstavitev izkoristili tehnologije, ki so nam na voljo. Vabimo vas, da si preko našega Facebook in/ali Youtube kanala ogledate predstavitev AccurioLAbel 230 v živo, ki bo 3.7. 2020 ob 11:00 uri.

VEČ INFORMACIJ
AL230 LiveStream

AccurioLabel 230

AccurioLabel 230

Tisk etiket z AccurioLabel 230

Prednosti digitalnega tiska etiket so jasne: hiter obrat, ni izdelave plošč, visoka dobičkonosnost, enostavno upravljanje s sistemom, če jih naštejemo le nekaj ...

Bi radi videli AccurioLabel 230 v akciji? Izpolnite ter pošljite obrazec spodaj in kontaktiral vas bo naš strokovnjak!

Želite več informacij?