SOLUMA - optimizacija poslovnih dokumentov

Kako bo podjetje delalo z dokumenti je stvar izbire. Ročno ali avtomatizirano?


Na primer, računovodski / finančni oddelek v podjetju je odgovoren za to, da so vsi računi pregledani, potrjeni in plačani. Ta postopek je lahko ročen ali avtomatiziran.


Rešitev SOLUMA temelji na tehnologiji ABBYY FlexiCapture* in omogoča brezhibno avtomatizacijo vhodnih računov, razvrščanja in kategorizacije računov. Poenostavlja vaše delovne procese za plačilo računov, zmanjšuje denarne stroške, prihrani čas in poveča učinkovitost vaše ekipe, na koncu pa vam prinese tudi donosnost naložbe. Seveda pa rešitev ni omejena na računovodski / finančni oddelek. Vsak oddelek v podjetju se srečuje s takšnimi in drugačnimi dokumenti, v papirni ali elektronski obliki. In samo digitalizirani ter "prebrani" dokumenti za vaše podjetje prinašajo dodano vrednost v poslovanju.


Najsodobnejša OCR tehnologija bo papirne dokumente pretvorila v digitalne, skladne z obstoječimi digitalnimi formati in kanali v vašem podjetju.


*ABBYY FlexiCapture je zelo razširljiva in univerzalna platforma za zajem podatkov iz dokumentov, ki podjetjem omogoča, da samodejno razvrstijo, izvlečejo, potrdijo in usmerjajo ključne poslovne podatke iz dohodne komunikacije s strankami in operativnih procesov - kot so zahteve strank, poizvedbe in transakcije.


Si želite, da bo vaše poslovanje z dokumenti bolj učinkovito?

KONTAKTIRAJTE NAS
Touch feature icon

RPA - ROBOTSKA AVTOMATIZACIJA PROCESOV

 
RPA (Robotic Process Automation) postaja čedalje bolj pomemben za vsakodnevno poslovanje številnih podjetij, katerih namen je avtomatizirati njihove delovne procese. Ker orodja za optično prepoznavanje znakov (OCR) nadomestijo ročni vnos podatkov, lahko rečemo, da RPA orodja nadomestijo napake, ko obdelavo vršijo ljudje.
 
RPA in OCR sta komplementarni tehnologiji in podjetja jih običajno brez težav integrirajo. Tako lahko avtomatizirajo svoje procese od začetka do konca.
 
Če razmišljate o uvajanju RPA rešitve skupaj z OCR orodji, vam priporočamo, da nas kontaktirate. Lahko vam pomagamo pri izzivih in prednostih izvajanja takšne rešitve.

SOLUMA - optimizacija poslovnih dokumentov

SOLUMA - optimizacija poslovnih dokumentov

Nabor zmogljivosti, ki prinašajo odlično zmogljivost.


Inteligenten

SOLUMA je inteligentna rešitev, ki ima tudi zmogljivosti strojnega učenja. Zato prinaša takojšnje rezultate pri prepoznavi vsebine na dokumentih. Možnost nastavitve lastnih pravil za preverjanje na primer računov, prinese bolj učinkovite notranje kontrole in preprečevanje goljufij.


Prilagodljiv

Rešitev SOLUMA lahko namestimo na vaši lokaciji, ali jo ponudimo kot storitev v oblaku (on-premise / as a cloud). 


Večkanalni zajem

ABBYY FlexiCapture obdeluje dohodne dokumente iz različnih vhodnih kanalov, vključno s papirjem, faksom, e-pošto, preko mobilnega skeniranja ...


Globalna rešitev

SOLUMA podpira več kot 200 jezikov in se lahko uporablja kot globalna rešitev za zajem podatkov.


Želite več informacij o rešitvi SOLUMA? Pišite nam.