Konica Minolta

Slovenija

  • Slovenščina

Giving Shape to Ideas

Storitve upravljanja vsebin

STORITVE UPRAVLJANJA VSEBIN

NAZAJ

Znebite se odvečnih opravil in se osredotočite na vaše poslovanje!

Poplava informacij, podatkov in dokumentov, s katerimi se soočajo podjetja dnevno narašča – ePošta, podatki, datoteke, računi in podobno, napihujejo količino podatkov. Nestrukturirani podatki se pogosto nahajajo v podatkovnih silosih na različnih lokacijah, kar pogosto pomeni, da so notranji postopki dolgotrajnejši, ovira preglednost in zamudo pri pomembnih odločitvah.

Pri Konici Minolti predlagamo, da z našimi storitvami upravljanja vsebin (Managed Content Services - MCS) optimizirate vaše, z informacijami povezane poslovne procese. Kot del MCS pristopa, podrobno analiziramo dokumentne procese v vašem podjetju in predlagamo vašim potrebam prilagojene rešitve – lahko pa poskrbimo tudi za potrebno infrastrukturo, ki jo rešitve zahtevajo.

Jedro našega MCS portfelja so rešitve na področju upravljanja elektronskih poslovnih vsebin (Enterprise Content Management - ECM), prilagojene specifičnim potrebam vašega podjetja. ECM rešitve zagotavljajo popolno integracijo v vaše ERP in CRM sisteme, ter celoten nadzor nad pretokom informacij, od začetka do konca.

S Konica Minolta MCS storitvami boste izboljšali vašo splošno učinkovitost, na potrebe vaših strank se boste odzivali hitreje, vaši poslovni podatki bodo varovani, delovni procesi pa racionalizirani – s tem bo vaše poslovanje pridobilo na odzivnosti, poslovni rezultati pa bodo deležni dobrodošle vzpodbude.

Rešitve v industriji

ODPRI