Konica Minolta

Slovenija

  • Slovenščina

Giving Shape to Ideas

IT storitve

IT STORITVE

NAZAJ

IT storitve, ki prinašajo opazne koristi!

Osredotočite se na svojo primarno dejavnost, s pomočjo Konica Minolta IT rešitev in konceptu podpore. Na podlagi individualnega koncepta podpore, Konica Minolta IT rešitve ponujajo raznolike dodatne storitve, ki olajšajo vsakodnevno delo.

Zagotavljamo razpoložljivost, učinkovitost in varnost vaših aplikacij, s pomočjo inteligentnih orodij za nadzor sistemov. Naši strokovnjaki delo opravljajo po predhodno definiranih standardih kvalitete, da zagotovijo visoko kvaliteto strokovnega nadzora.

Z vzdrževalnimi pogodbami za strojno opremo, Konica Minolta IT rešitve poskrbijo za obnovo sistemov do polne funkcionalnosti.

Konica Minolta IT storitve vsebujejo 5 paketov. Prepričani smo, da boste odvisno od vaših potreb in zahtev našli paket, ki vam ustreza.

Z dodatnimi opcijskimi storitvami pa lahko celotno IT storitev do potankosti prilagodimo vašim dejanskim zahtevam in potrebam. Tako so vam na voljo možnosti kot: najem računalnika, najem strežnika, najem MFP, MS office, MS CRM online, antivirusni program ...