Konica Minolta

Slovenija

  • Slovenščina

Giving Shape to Ideas

IT Infrastruktura

IT INFRASTRUKTURA

NAZAJ

IT INFRASTRUKTURA - Rešitve, ki prinašajo opazne koristi!

Uspešna podjetja vedo, da ima prilagodljiva IT infrastruktura odločilno vlogo pri doseganju njihovih poslovnih ciljev, zato uporabljajo najmodernejšo tehnologijo in naše nasvete. Strokovna ekipa sistemskih inženirjev, tehnikov, prodajnih in strokovnih svetovalcev s skupnimi močmi ponujaja najboljše rešitve za vaše potrebe.

Postopek se začne z natančno analizo dejanskega stanja in definicijo rezultatov, ki jih želimo doseči. Naši svetovalci vam predstavijo možne rešitve in alternative. Vaš osebni prodajni svetovalec, pa vam bo z veseljem pripravil ponudbo. Iz prve analize, se skupaj z vami razvije podrobni koncept, ki vključuje vse storitve in vso potrebno računalniško opremo. Določijo se vsi mejniki in imenuje se vodje projektov. Velike projekte se razdeli v smiselne podskupine. Na podlagi skupnega razvitega koncepta, naši inženirji in tehniki realizirajo zastavljen projekt. Naš cilj je, da realiziramo projekt z vami in vašim osebjem, saj jim s tem omogočimo, da lahko neodvisno in samostojno administrajo nameščene sisteme. Zaključek vsakega projekta je ustrezna dokumentacija in njena potrditev.

Seveda smo vam na voljo tudi po končanih projektih. Konica Minolta IT rešitve ponujajo tudi prilagojene pogodbe, s katerimi lahko zagotavljamo dosegljivost vaših IT sistemov.

Vabimo vas, da si ogledate podrobnejši opis naših IT STORITEV.


Želite zvedeti več o naših IT rešitvah? Kontaktirajte naše strokovnjake!

Podatke, ki nam jih boste zaupali v zgornjem obrazcu bomo uprabili izključno za namen vašega povpraševanja.

V kolikor želite biti redno obveščeni o naših produktih, rešitvah in storitvah vas prosimo da se registrirate in podate privolitveno izjavo skladno s splošno uredbo o varovanju osebnih podatkov.

REGISTRACIJA!