Konica Minolta

Slovenija

  • Slovenščina

Giving Shape to Ideas

Prosta delovna mesta

ZAPOSLITEV

Naša korporativna kultura, daje zaposlenim v Konici Minolti prostor, da razvijajo motivacijo in ustvarjalnost. Zavedamo se, da so naš glavni vir uspeha predani in kompetentni sodelavci, ki radi prevzamejo odgovornost, razumejo novosti kot izziv in so pripravljeni prevzeti pobudo. Z drugimi besedami, pri Konici Minolti vemo, da so naši sodelavci naš najbolj dragocen kapital, naše največje bogastvo!

NAZAJ

Konica Minolta Slovenija je rastoče in vzburljivo podjetje, sinonim za kakovost, inovativnost in ustvarjalnost. Prizadevamo si ustvariti delovno okolje, ki spodbuja vse zaposlene za doseganje maksimalne učinkovitosti, ki temelji na predpostavki, da vsak zaposleni:

  • jasno razume kaj se zahteva in pričakuje od njega/nje,
  • je usposobljen ali se usposobi za njegovo/njeno vlogo v skladu z zahtevanimi standardi,
  • je pripravljen/a na prihodnje delovne izzive, ki jih prinaša spreminjajoče poslovno okolje,
  • ima podporo pri razvoju njegovega/njenega potenciala,
  • je soudeležen pri uspehu podjetja in je ponosen, da dela za podjetje Konica Minolta.

Ta filozofija je skupna vsem podjetjem, na vsem svetu, vključenim v skupino Konica Minolta. Vse sodelavce in kolege spodbuja k inovativnem razmišljanju s ciljem razviti nove ideje in poslovno vedenje, ter deljenje le tega med vsemi zaposlenimi znotraj skupine.

Vas zanima delo v podjetju Konica Minolta? Na tej strani objavljamo razpise za prosta delovna mesta, na sedežu podjetja v Ljubljani, ali v poslovni enoti v Mariboru.