Konica Minolta

Slovenija

  • Slovenščina

Giving Shape to Ideas

Blagovna znamka

Blagovna znamka Konica Minolta

Blagovna znamka Konica Minolta kaže intelektualno ustvarjalnost, z zanesljivo in prijazno osebnostjo. Štiri edinstvene lastnosti pomagajo do zavedanja idealne vrednosti blagovne znamke: široko tehnično strokovno znanje, ki zajema pokrivanje celotnega področja upodabljanja; kulturo, ki je neusmiljeno zavezana k ustvarjanju odličnih izdelkov in storitev; edinstven izdelek skupine razvit iz integriranih tehnologij; storitev trženja omrežja, ki se hitro sooča s potrebami kupcev.                                                

Bistvo naše blagovne znamke je celovito tehnološko znanje Konice Minolte, ki prinaša zelo izvirne inovacije, katere so stalen vir presenečenje za stranke.

Logotip je predstavitev vrednosti naše blagovne znamke in imena podjetja, ter izraža kaj Konica Minolta ponuja strankam. Logotip je sestavljen iz simbola (globus) in logotipa, ki ima vsak naslednji pomen.

Simbol / Globus

Ta oznaka je predstavitev zemlje. Mi jo imenujemo "globus" ker izraža neskončno razširitev Konica Minolte in ponudbo inovativne vrednosti za stranke po vsem svetu. Eliptična oblika izraža ponudbo zanesljivosti in varnosti za stranke in harmonijo našega obsežnega tehnološkega strokovnega znanja. Pet linij pa predstavlja svetlobne žarke in izraža našo pristojnost na slikovnem področju. Modra barva globusa izraža kreativne inovacije. Pravimo jim "modre inovacije".

Logotip

Logotip izraža natančnost in kakovost na slikovnem področju in nadaljevanje svežih presenečenj, ki jih ponujamo strankam.