Tisk variabilnih podatkov

Osredotočite se na zanimanja svojih strank – vsake posebej

Razvijajte svoje poslovanje in zagotovite si zvestobo svojih strank


Kot ponudnik tiskarskih storitev morate nenehno razvijati svoje poslovanje in si zagotavljati zvestobo strank. Kako se v času, ko so tiskarske storitve vedno na voljo in jih še nikoli ni bilo lažje primerjati med sabo, razlikujete od konkurence na trgu fizičnih natisov? In kako obdržite svoje stranke?

Kaj je tisk variabilnih podatkov?

Tisk variabilnih podatkov ali VDP je izjemno dragocena rešitev za podjetja, ki se ukvarjajo s komercialnim tiskanjem in grafiko ter se zanašajo na strokoven videz in občutek dokončanih izdelkov ter prihodke, ki jih prinašajo podjetju.


Hitro načrtujte in opravite tiskalna opravila

Podatke strank lahko enostavno integrirate z zasnovo dokumenta brez potrebe po pisanju kode ali programiranju. Ogromno raznovrstnih podatkov, vključno z besedilom, diagrami, barvami z industrijskimi standardnimi črtnimi kodami in prilagojenimi slikami, lahko hitro in enostavno vključite v skupno pismo ali tiskalno opravilo v drugačni količini.


Pretvorite več datotek v postavitve, pripravljene za tisk

Načrtovanje proizvodnih rešitev, s katerimi lahko podjetja, ki se ukvarjajo s komercialnim tiskanjem, tiskanjem embalaž in založniškim tiskanjem, pretvorijo več datotek v postavitve, pripravljene za tisk, oblikovalcem olajša ustvarjanje in spreminjanje razvrstitev strani, vključno z naslednjim:


 • Pametna avtomatizacija postavitve
 • Predloge po korakih
 • Funkcija vlečenja in spuščanja


Rešitve VDP družbe Konica Minolta tudi prilagodijo tržne dokumente s pametnimi predlogami in navodili za ustvarjanje letakov, kartic za neposredno pošiljanje, potrdil in priznanj. Priložena so tudi navodila po korakih, kako lahko spremenite predloge z informacijami v Excelovi podatkovni zbirki.


Intuitivne rešitve, ki vam bodo prihranile čas in denar

Rešitve VDP družbe Konica Minolta lahko z najnovejšo tehnologijo pametno preberejo podatke in se samodejno odločijo, ali je tržno gradivo mogoče poslati po e-pošti, namesto običajno pošti, kar podjetjem prihrani čas in denar. Za pogovor o tem, kako lahko naše skupne rešitve tiska variabilnih podatkov izpolnijo lastne specifične potrebe vašega podjetja glede VDP, kliknite Kontaktirajte nas in eden od naših strokovnjakov bo stopil v stik z vami.

Tisk variabilnih podatkov

Tisk variabilnih podatkov

Prilagojena komunikacija s tiskom variabilnih podatkov

Zaradi dandanašnje poplave informacij je prilagojena komunikacija v tiskani obliki še pomembnejša. Veliko večja možnost je, da bo prejemnik prebral in sprejel pismo ali tržno sporočilo, ki je prilagojeno njegovim potrebam. Tako so tiskana sporočila učinkovitejša, poveča se odzivnost in okrepi se odnos s stranko.


Storitve tiska variabilnih podatkov vašim strankam nudijo naslednje koristi:


 • Učinkovitejša sporočila s prilagojenim trženjem
 • Povečana odzivnost
 • Tesnejši odnosi s strankami
 • Učinkovito trženje s kombiniranimi mediji
 • Dodana vrednost digitalni strani


Hkrati bo tisk variabilnih podatkov tudi vašemu podjetju nudil naslednje koristi:


 • Obsežnejša zbirka storitev
 • Višji dobiček
 • Zvišanje ponavljajočih se prihodkov
 • Ustvarjanja višjega dobička kot s statično vsebino
Strojna oprema
hardware icon
Tiskalna strojna oprema Konica Minolta

Želite najboljše zmogljivosti digitalnega tiskanja? Ravnokar ste jih našli. Strojna oprema za tiskarsko proizvodnjo in pisarne Konica Minolta postavlja panožne standarde z napravami, ki nudijo revolucionarno kakovost barvnih slik, ultra hitro črno-belo tiskanje, možnosti sprotne končne obdelave profesionalne kakovosti, ki ustrezajo kompleksnim specifikacijam vaših opravil, in še več. Ne glede na obseg ali območje specializacije vašega podjetja vam naša tiskarska strojna oprema omogoča izdelavo lastne tiskalne infrastrukture, upravljanje digitalnih vsebin, uvajanje najsodobnejših merilnih instrumentov in iskanje drugih rešitev, zasnovanih za revolucionarno spreminjanje vašega poteka dela.

Programska oprema
software icon
Programska oprema družbe Konica Minolta

Raziščite neštete različne načine, na katere lahko programski izdelki Konica Minolta izboljšajo vaše delo. Konica Minolta razreši težave vašega podjetja, saj je njihove izdelke mogoče uskladiti z različnimi delovnimi slogi, ponujajo pa tudi programske rešitve, ki izpolnjujejo potrebe v vaši panogi. V družbi Konica Minolta postavljajo vaše potrebe na prvo mesto in izpolnjujejo zahteve najzahtevnejših globalnih organizacij. Z uporabo sistema lahko ohranite stroške tiskanja ali kopiranja pod nadzorom, ustvarite napredne varnostne ukrepe, s katerimi zagotovite, da občutljivi dokumenti ne padejo v nepooblaščene roke, in še več.

Storitve
service icon
Vedno na voljo

Naše izkušeno in poučeno strokovno osebje vam bo odgovorilo na vsa morebitna vprašanja in vam pokazalo, kako uporabljati izdelek. Naše storitve vam bodo koristile v okviru sistema podpore, ki vam in vašemu podjetju zagotavlja, da boste lahko v celoti izkoristili vse rešitve. Nudimo vam vrsto različnih storitev, vključno z optimiziranimi rešitvami tiskanja v kombinaciji s svetovanjem, uvajanjem strojne in programske opreme, upravljanjem poteka dela z namenom zmanjšanja porabe sredstev za dokumente in pametnimi varnostnimi storitvami, s katerimi boste zaščitili svoje poslovanje.

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom

Four steps to more business

DIGITAL1234 presents you with four simple steps to more business. Konica Minolta’s business development program has been designed to enable print providers to thrive in their businesses.

It takes an opportunity-based approach, showing customers in four practical steps how to identify, assess, justify and implement new business opportunities. All you have to do is register once to obtain all this valuable information – free of any obligation or expense.
 

Four steps to build your business:

Enabling business through variable data publishing


How you can profit from personalised marketing

Today's information overkill has made personalised communications all the more important. A letter or marketing message that is customised to the recipient’s needs has a much greater chance of being read. This makes messages more effective, increases response rates and strengthens customer relationships.

Variable data publishing (VDP) is the technology that makes personalised marketing possible – and economically feasible. By creating personalised documents in a single print run, VDP adds significant value to a digitally printed page. By extending your portfolio to include this service, you can provide a wide range of customers with a highly effective gateway to the world of personalised communications. And for you, VDP is a means of generating more business at higher profit margins.

Štirje koraki do več poslov

Štirje koraki do več poslov

Pripravite se na novo poslovno priložnost

DIGITAL1234 vam predstavlja štiri enostavne korake do razširitve poslovanja. Konica Minolta je razvila program za razvoj poslovanja, da bi ponudnikom tiska pomagala doseči izjemen uspeh v njihovem poslu.


Pristop na osnovi priložnosti je potreben, da strankam v štirih praktičnih korakih pokažete, kako prepoznati, oceniti, upravičiti in udejanjiti nove poslovne priložnosti. Vse, kar morate storiti, je, da se enkrat registrirate, in dobili boste vse koristne informacije – povsem brezplačno in brez kakršnih koli obveznosti.


Štirje koraki za oblikovanje podjetja:


PREPOZNAJTE: Zakaj je iz poslovnega vidika pametno opaziti določeno priložnost za rast podjetja? Nudimo vrsto informativnih dokumentov o najrazličnejših temah, kot so spletno tiskanje, tiskanje spremenljivih podatkov, avtomatizacija poteka dela, sprotna končna obdelava in knjižno založništvo.


OCENITE: Kako ta poslovna priložnost sodi v moj obstoječ delovni program? Naši ocenjevalni napotki, ki so jih napisali neodvisni strokovnjaki iz panoge, vam bodo pomagali praktično oceniti, ali je vaše podjetje pripravljeno na določeno novo poslovno priložnost, na primer na spletno tiskanje.


UPRAVIČITE: Kako so drugi ponudniki storitev tiskanja izkoristili določeno novo poslovno priložnost? Preberite, kako so druge, vam podobne, stranke izkoristile študije primerov z različnih področij poslovnih priložnosti. Nato lahko sami ocenite, ali se naložba izplača.


UDEJANJITE: Želite zagotoviti uspešno realizacijo in se pri tem izogniti pastem, ki lahko vodijo v razočaranje? Napotki za uvajanje po korakih, ki so jih napisali neodvisni strokovnjaki iz panoge, vam bodo omogočili, da novo poslovno priložnost uporabite v praksi v svojem podjetju. Realizacija nove poslovne priložnosti je lahko zapletena, zato vam seveda nudimo praktično pomoč skozi celotno fazo uvedbe.


Digital 1234 logo


Omogočanje poslovanja s tiskom variabilnih podatkov


Kakšne koristi imate lahko od prilagojenega trženja

Zaradi dandanašnje poplave informacij je prilagojena komunikacija še pomembnejša. Veliko večja možnost je, da bo prejemnik prebral pismo ali tržno sporočilo, ki je prilagojeno njegovim potrebam. Tako so sporočila učinkovitejša, poveča se odzivnost in okrepi se odnos s stranko.


Tisk variabilnih podatkov (VDP) je tehnologija, po zaslugi katere je prilagojeno trženje mogoče – in finančno izvedljivo. VDP z ustvarjanjem prilagojenih dokumentov v eni sami nakladi digitalno natisnjeni strani doda občutno vrednost. Če razširite svojo zbirko in ji dodate to storitev, lahko širokemu naboru strank zagotovite zelo učinkovit način vstopa v svet prilagojene komunikacije. Za vas pa je VDP način ustvarjanja več poslovanja z višjo stopnjo dobička.


Kakšne koristi imajo vaše stranke od tehnologije VDP:

 • Učinkovitejša sporočila s prilagojenim trženjem
 • Povečana odzivnost
 • Tesnejši odnosi s strankami
 • Učinkovito trženje s kombiniranimi mediji
 • Dodana vrednost digitalni strani


Kakšne koristi imate vi od tehnologije VDP:

 • Obsežnejša zbirka storitev
 • Višji dobiček
 • Zvišanje ponavljajočih se prihodkov
 • Ustvarjanja višjega dobička kot s statično vsebino


Zakaj bi še čakali, da dodate vrednost digitalno natisnjeni strani? VDP pretvori tržne podatke v dodatne prihodke.


Če ste mnenja, da bi vam prav prišel nasvet glede tega, kako povečati svoj tisk variabilnih podatkov s programom Digital1234, kliknite Kontaktirajte nas in se dogovorite za sestanek s predstavnikom družbe Konica Minolta, ki vam bo osebno predstavil celotne napotke za uvajanje.

Kontaktirajte nas za več informacij

Kontaktirajte nas za več informacij

Kontaktirajte nas

Menite, da bi bil tisk variabilnih podatkov pravi za vaše podjetje?

Za pogovor o tem, kako lahko naše programske in strojne rešitve izpolnijo potrebe vašega podjetja glede VDP, kliknite Kontaktirajte nas in eden od naših strokovnjakov bo stopil v stik z vami.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas
Da, želim prejemati informacije po:*

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings