Digitalno trženje sreča moderniziran tisk

Vpeljava kombiniranih medijev

Tiska ni mrtev, nasprotno


V zadnjih letih je digitalno trženje prevladalo nad tradicionalnim tiskom. Kar pa ne pomeni, da je tiskanje izginilo. Namesto tega se je razvilo, tako da so lahko ponudniki storitev tiskanja v koraku s konkurenco in stanjem na trgu. Kaj se je torej zgodilo?

Komunikacije in mediji so danes neločljivo povezani. Ko so oglaševalske agencije in tržni oddelki začeli iskati nove načine, na katere bi dosegli širši krog ljudi, in skušali s tiskom ponuditi nove storitve, ki so presegale njegovo tradicionalno vlogo, so se ponudniki storitev tiskanja začeli zavedati potrebe po spremembah in svojo pozornost namenili širjenju svoje ponudbe izdelkov in storitev, s katerimi bi zadovoljili najnovejše tržne smernice.


To je ustvarilo popolno okolje, v katerem je digitalno trženje srečalo moderniziran tisk, skupaj pa sta ustvarila temelj za preoblikovanje podjetij, ki lahko zdaj dosegajo cilje, ki so se včasih zdeli nedosegljivi.


Obseg storitev, ki jih je zdaj mogoče nuditi z najnovejšo tehnologijo tiskanja in trženja, je osupljiv. Postavlja pa se vprašanje, kako naj ponudniki storitev tiskanja in tržniki poskušajo doseči skupni cilj ter kako je mogoče povezati tisk, splet, družabna omrežja, e-pošto in SMS-e.


Odgovor je v kombiniranih medijih.

Vsi mediji

Vsi mediji

Konica Minolta nudi tako strojno kot programsko opremo, ki je cenovno ugodna za vsakega ponudnika storitev tiskanja.

Konica Minolta vam omogoča, da ponudite nove storitve z najrazličnejšimi zmožnostmi, s katerimi se lahko spoprimete z izzivi trženja s kombiniranimi mediji. Z našimi inovativnimi rešitvami tiskanja lahko svojim strankam pomagate, da dosežejo ciljno občinstvo z želenim načinom komuniciranja – naj gre za družabne medije, takojšnja sporočila, e-pošto ali klasični tisk. 


Razlog, da rešitev deluje tako brezhibno, je, da so aplikacije uvedene v obliki programske opreme kot storitve (SaaS). To pomeni, da se vam pri uvajanju profesionalnih rešitev tiskanja ni treba ukvarjati s strežniki in visokimi stroški.

Strojna oprema
hardware icon
Tiskalna strojna oprema Konica Minolta

Želite najboljše zmogljivosti digitalnega tiskanja? Ravnokar ste jih našli. Strojna oprema za tiskarsko proizvodnjo in pisarne Konica Minolta postavlja panožne standarde z napravami, ki nudijo revolucionarno kakovost barvnih slik, ultra hitro črno-belo tiskanje, možnosti sprotne končne obdelave profesionalne kakovosti, ki ustrezajo kompleksnim specifikacijam vaših opravil, in še več. Ne glede na obseg ali območje specializacije vašega podjetja vam naša tiskarska strojna oprema omogoča izdelavo lastne tiskalne infrastrukture, upravljanje digitalnih vsebin, uvajanje najsodobnejših merilnih instrumentov in iskanje drugih rešitev, zasnovanih za revolucionarno spreminjanje vašega poteka dela.

Programska oprema
software icon
Programska oprema družbe Konica Minolta

Raziščite neštete različne načine, na katere lahko programski izdelki Konica Minolta izboljšajo vaše delo. Konica Minolta razreši težave vašega podjetja, saj je njihove izdelke mogoče uskladiti z različnimi delovnimi slogi, ponujajo pa tudi programske rešitve, ki izpolnjujejo potrebe v vaši panogi. V družbi Konica Minolta postavljajo vaše potrebe na prvo mesto in izpolnjujejo zahteve najzahtevnejših globalnih organizacij. Z uporabo sistema lahko ohranite stroške tiskanja ali kopiranja pod nadzorom, ustvarite napredne varnostne ukrepe, s katerimi zagotovite, da občutljivi dokumenti ne padejo v nepooblaščene roke, in še več.

Storitve
service icon
Vedno na voljo

Naše izkušeno in poučeno strokovno osebje vam bo odgovorilo na vsa morebitna vprašanja in vam pokazalo, kako uporabljati izdelek. Naše storitve vam bodo koristile v okviru sistema podpore, ki vam in vašemu podjetju zagotavlja, da boste lahko v celoti izkoristili vse rešitve. Nudimo vam vrsto različnih storitev, vključno z optimiziranimi rešitvami tiskanja v kombinaciji s svetovanjem, uvajanjem strojne in programske opreme, upravljanjem poteka dela z namenom zmanjšanja porabe sredstev za dokumente in pametnimi varnostnimi storitvami, s katerimi boste zaščitili svoje poslovanje.

Digitalno trženje sreča moderniziran tisk

Digitalno trženje sreča moderniziran tisk

Ključne značilnosti

Z rešitvami družbe Konica Minolta za kombinirane medije lahko spoznate, kako se mediji, predtisk, tisk in digitalno idealno ujamejo in vam nudijo popoln nadzor nad vsemi postopki tiskanja. Kombinirate lahko vsebino, oblikovno zasnovo, vizualno postavitev, barvo in velikost ter tako ustvarite prilagojena promocijska sporočila, s katerimi lahko ciljno občinstvo spremenite v zveste stranke. 


Z našimi kakovostnimi tržnimi proizvodnimi orodji lahko izboljšate komunikacijo s strankami in ustrezno odgovorite na njihove potrebe z avtomatiziranimi odgovori, ki temeljijo na dejanjih strank, zaradi česar so naloge precej lažje. Zdaj lahko na enostaven način ustvarjate, uvajate in poročate o vseh promocijskih vsebinah, vključno z neposredno e-pošto, glasili, sporočili SMS in takojšnjimi sporočili, obogateno resničnostjo, PURL-ji, NFC-oznakami in QR-kodami – vse to prek samo ene platforme. 


Centralizirana nadzorna plošča pomeni, da lahko upravljate več tiskalnih postopkov in avtomatizirate vsa dolgočasna in ponavljajoča se ročna opravila.

Samodejno sprožena e-poštna sporočila bodo stranke dosegla ob pravem času

Samodejno sprožena e-poštna sporočila bodo stranke dosegla ob pravem času

Spletne strani, ki podpirajo vašo tržno kampanjo, gostujejo v sistemu.

Spletne strani, ki podpirajo vašo tržno kampanjo, gostujejo v sistemu

Nabori podatkov, zbrani iz klikov na poljubni gostujoči ciljni strani, so takoj priloženi podatkom o kontaktih strank v zbirki podatkov

Nabori podatkov, zbrani iz klikov na poljubni gostujoči ciljni strani, so takoj priloženi podatkom o kontaktih strank v zbirki podatkov

Strankam se pošljejo SMS-i, splošni ali prilagojeni prejemniku.

Strankam se pošljejo SMS-i, splošni ali prilagojeni prejemniku

Prilagojeni in splošni spletni naslovi so ustvarjeni na zahtevo znotraj platforme in enostavno integrirani v kampanjo z elektronsko ali neposredno pošto.

Prilagojeni in splošni spletni naslovi so ustvarjeni na zahtevo znotraj platforme in enostavno integrirani v kampanjo z elektronsko ali neposredno pošto

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom

Konica Minolta’s business development program

DIGITAL1234 presents you with four simple steps to more business. Konica Minolta’s business development program has been designed to enable print providers to thrive in their businesses.

 

It takes an opportunity-based approach, showing customers in four practical steps how to identify, assess, justify and implement new business opportunities. All you have to do is register once to obtain all this valuable information – free of any obligation or expense.

 

Four steps to build your business:

Four steps to more business

Four steps to more business

Konica Minolta’s business development program

DIGITAL1234 presents you with four simple steps to more business. Konica Minolta’s business development program has been designed to enable print providers to thrive in their businesses.


It takes an opportunity-based approach, showing customers in four practical steps how to identify, assess, justify and implement new business opportunities. All you have to do is register once to obtain all this valuable information – free of any obligation or expense.


Four steps to build your business:


IDENTIFY: Why does it make sound business sense to look into a specific opportunity for growing your business? We offer a number of White Papers dealing with a wide range of topics, such as Web to Print, Variable Data Printing, Workflow Automation, Inline Finishing and Book Publishing.


ASSESS: How does this business opportunity fit into my existing operational setup? Our Assessment Guides, written by independent industry experts, will help you to assess in practical terms if your business is ready for a particular new business opportunity, for example Web to Print.


JUSTIFY: How have other print providers profited from a particular new business opportunity? Read how other customers similar to yourself have benefited in case studies from the different business opportunities fields. Then you can judge for yourself if the investment is worthwhile.


IMPLEMENT: Want to ensure successful implementation while avoiding pitfalls which can lead to disappointments? A step-by-step Implementation Guide written by an independent industry specialist will enable you to put the new business opportunity into practice in your company. Because implementing a new business opportunity can be a complex business, of course, we also offer you practical support throughout the implementation stage.


Let us help you enable your business in the digital economy now! Get in touch!


Digital 1234 logo

Kakšne koristi vam nudijo storitve kombiniranih medijev

Kakšne koristi vam nudijo storitve kombiniranih medijev

Storitve kombiniranih medijev

V digitalni dobi obstajajo dobri poslovni razlogi za komunikacijo prek več kanalov, ne samo prek papirnih medijev. Hitro rastoči sektor s kombiniranimi mediji ponudnikom tradicionalnih tiskarskih storitev daje veliko priložnost, da svojim strankam ponudijo izvirno storitev z dodano vrednostjo.


Posebej dobičkonosno področje je vhodni marketing ali trženje z dovoljenjem. Največja prednost dodajanja storitev kombiniranih medijev v vašo ponudbo je v tem, da postanete ponudnik celostnih rešitev, ki nudi primernejše in učinkovitejše komunikacije prek več stičnih točk.


Kakšne koristi imajo lahko vaše stranke od storitev kombiniranih medijev:

  • Primernejše in učinkovitejše komunikacije prek več kanalov
  • Več stičnih točk za doseganje svojih strank
  • Prilagojena kombinacija medijev
  • Nove poslovne priložnosti, npr. v vhodnem marketingu ali trženju z dovoljenjem


Kakšne koristi prinašajo storitve kombiniranih medijev:

  • Ustvarjanje novih dohodkov
  • Občutna rast dobičkov
  • Ustvarjanje dodane vrednosti za vaše stranke prek komunikacij z več stičnimi točkami
  • Višji stroški za ponujeno dodatno vrednost
  • Tesnejši odnosi s strankami


Če svojim strankam ponudite storitve kombiniranih medijev, razširite svojo ponudbo, hkrati pa odprete vrata intenzivnejšim odnosom s strankami.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas
Da, želim prejemati informacije po:*

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings