Prihodnost knjižnega založništva

Nova tehnologija na zahtevo nudi številne nove možnosti knjižnega založništva, nad katerimi bodo vaše stranke navdušene

Ustvarite nov dohodek s tiskanjem na zahtevo


Neprekosljiva ponudba tiskarske strojne opreme AccurioPress znamke Konica Minolta vam omogoča, da se preizkusite na trgu samozaložništva, ki nekoč ni bil donosen ali pa sploh ni obstajal.

Knjižno založništvo je bilo včasih zapleten posel. Kot vsi vemo, pa se časi – in tehnologije – spreminjajo. Založništvo je bilo nekoč področje ofset tiska, založništvo na zahtevo pa je zdaj hitro rastoče področje, ki nadebudnim avtorjem po vsem svetu omogoča ustvarjanje knjig, koledarjev, revij ali albumov s fotografijami na zahtevo tudi v najmanjših nakladah.


Kot tako predstavlja velikansko poslovno priložnost za digitalne tiskarne. Ponudniki prilagodljivega tiska lahko ta trend izkoristijo tako, da izdelujejo različne vezane dokumente, kot so knjige, koledarji, revije in fotoalbumi. Podjetje InfoTrends pričakuje, da bo trg tiskanja knjig zrasel za 16,7 % v naslednjih sedmih letih, kar bi pomenilo, da bo količina tiskanja zaradi knjižnega založništva do leta 2016 znašala skoraj 54 milijard strani. Z drugimi besedami: knjižno založništvo na zahtevo je novo poslovno področje, o katerem je vredno razmisliti.


Knjižno založništvo na zahtevo omogoča avtorjem, da knjige izdajo v samozaložbi ali celo, da knjige najprej prodajo in nato natisnejo. Velika prednost knjižnega založništva na zahtevo je, da omogoča tiskanje tudi le ene kopije, in to dobičkonosno, ter da skrajša čas, potreben za vstop na trg. Knjižno založništvo na zahtevo lahko postane donosen vir novega dohodka za vaše podjetje.


Toda kako lahko maksimalno izkoristite prednosti tega trga? Neprekosljiva ponudba tiskarske strojne opreme AccurioPress znamke Konica Minolta, ki vključuje seriji tiskarskih izdelkov AccurioPress in bizhub, nudi širok nabor prednosti, ki vam bodo to omogočile. Sistemi AccurioPress so s profesionalno modularno končno obdelavo, izjemno stabilizacijo barv in registracije v kombinaciji z odlično kakovostjo natisa kot nalašč za širjenje okolij digitalnega tiskanja. Sistemi AccurioPress omogočajo ponudnikom storitev tiskanja obvladovanje širše ponudbe bistvenih storitev digitalnega tiskanja in tiskarskih programov, vključno z barvnimi tiskarskimi izdelki, kot so vizitke, letaki, brošure, panoji, ovojnice in mnogi drugi.

KM-1 brings books to life for trend-setting Totem.com.pl

Having previously outsourced book cover production, with the AccurioJet KM-1 the whole process can be managed in-house which enables Totem.com.pl to offer a real print on demand service, the company benefits from offset-like quality production and lower costs as well as the ability to print on standard offset media as well as cardboard, metallic grades and Plastics.

Knjižno založništvo

Knjižno založništvo

Prihodnost založništva

Vsi imamo v sebi vsaj eno knjigo, pravijo – in za vas kot tiskarja je to lahko zelo dobra novica. Založništvo na zahtevo je še en hitro rastoč sektor, ki je v zadnjih dveh desetletjih nastal iz nič zaradi nove tehnologije. Vaše stranke bodo želele, da ponudite založništvo na zahtevo, saj to omogoča samozaložništvo v manjših nakladah, skrajša čas prihoda knjige na trg, zniža stroške založništva in odpravi stroške shranjevanja natisnjenih knjig.

Strojna oprema
hardware icon
AccurioPress in bizhub PRESS

Želite najboljše zmogljivosti digitalnega tiskanja? Ravnokar ste jih našli. Strojna oprema za tiskarsko proizvodnjo in pisarne Konica Minolta postavlja panožne standarde z napravami, ki nudijo revolucionarno kakovost barvnih slik, ultra hitro črno-belo tiskanje, možnosti sprotne končne obdelave profesionalne kakovosti, ki ustrezajo kompleksnim specifikacijam vaših opravil, in še več. Ne glede na obseg ali območje specializacije vašega podjetja vam naša tiskarska strojna oprema omogoča izdelavo lastne tiskalne infrastrukture, upravljanje digitalnih vsebin, uvajanje najsodobnejših merilnih instrumentov in iskanje drugih rešitev, zasnovanih za revolucionarno spreminjanje vašega poteka dela.

Programska oprema
software icon
Programska oprema družbe Konica Minolta

Raziščite neštete različne načine, na katere lahko programski izdelki Konica Minolta izboljšajo vaše delo. Konica Minolta razreši težave vašega podjetja, saj je njihove izdelke mogoče uskladiti z različnimi delovnimi slogi, ponujajo pa tudi programske rešitve, ki izpolnjujejo potrebe v vaši panogi. V družbi Konica Minolta postavljajo vaše potrebe na prvo mesto in izpolnjujejo zahteve najzahtevnejših globalnih organizacij. Z uporabo sistema lahko ohranite stroške tiskanja ali kopiranja pod nadzorom, ustvarite napredne varnostne ukrepe, s katerimi zagotovite, da občutljivi dokumenti ne padejo v nepooblaščene roke, in še več.

Storitve
service icon
Vedno na voljo

Naše izkušeno in poučeno strokovno osebje vam bo odgovorilo na vsa morebitna vprašanja in vam pokazalo, kako uporabljati izdelek. Naše storitve vam bodo koristile v okviru sistema podpore, ki vam in vašemu podjetju zagotavlja, da boste lahko v celoti izkoristili vse rešitve. Nudimo vam vrsto različnih storitev, vključno z optimiziranimi rešitvami tiskanja v kombinaciji s svetovanjem, uvajanjem strojne in programske opreme, upravljanjem poteka dela z namenom zmanjšanja porabe sredstev za dokumente in pametnimi varnostnimi storitvami, s katerimi boste zaščitili svoje poslovanje.

Prihodnost knjižnega založništva

Prihodnost knjižnega založništva

Zakaj je tiskanje na zahtevo tako zahtevano (in bo še bolj)

Založništvo na zahtevo nudi najrazličnejše prednosti. S širjenjem vaših zmožnosti tiskanja knjig, koledarjev, revij, albumov s fotografijami in drugih izdelkov ustvari potencialno ogromen nov vir prihodkov, hkrati pa omogoča intenzivnejšo uporabo obstoječih zmožnosti tiskanja, kot so funkcije sprotne končne obdelave. 


Če želite povečati svoje prihodke od prodaje, razširiti svojo ponudbo in vstopiti v novi hitro rastoči trg, se morate lotiti založništva na zahtevo in namestiti prilagojeno strojno opremo iz linije strojne opreme AccurioPress. 


Založništvo na zahtevo ima naslednje prednosti:

Učinkovitost

Prihrani material, čas in denar

Produktivnost

Uvaja visoko učinkovit proizvodni proces

Učenje

Kratka krivulja učenja

Ustvari pripravljene tiskarske izdelke, vključno z vezavo in zgibanjem knjig, brez potrebe po dodatnih ročnih korakih

Družina

Razširi vašo ponudbo tiskalnih izdelkov in storitev

Avtorjem omogoča izdajanje v samozaložbi

Avtorjem omogoča izdajanje v samozaložbi

Nudite lahko koledarje, knjige in druge medije

Nudite lahko koledarje, knjige in druge medije

Naredi tiskanje nizkih naklad knjig dobičkonosno

Naredi tiskanje nizkih naklad knjig dobičkonosno

Zniža stroške priprave za tisk

Zniža stroške priprave za tisk

Zniža stroške priprave za tisk

Zniža stroške priprave za tisk

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom

Konica Minolta’s business development program

DIGITAL1234 presents you with four simple steps to more business. Konica Minolta’s business development program has been designed to enable print providers to thrive in their businesses. It takes an opportunity-based approach, showing customers in four practical steps how to identify, assess, justify and implement new business opportunities. All you have to do is register once to obtain all this valuable information – free of any obligation or expense.


Four steps to build your business:

Kakšne koristi vam nudi knjižno založništvo

Kakšne koristi vam nudi knjižno založništvo

Založništvo na zahtevo

Založništvo na zahtevo je rastoč posel, ki vključuje izdelavo knjig, koledarjev, revij ali fotoalbumov na zahtevo. Če je bilo včasih založništvo domena ofset tiska, je zdaj postalo velika poslovna priložnost za digitalne tiskarne. Knjižno založništvo na zahtevo omogoča avtorjem, da knjige izdajo v samozaložbi ali celo, da knjige najprej prodajo in nato natisnejo, kot rečemo.


Velika prednost knjižnega založništva na zahtevo je, da omogoča tiskanje tudi le ene kopije, in to dobičkonosno, ter da seveda skrajša čas, potreben za vstop na trg. Knjižno založništvo na zahtevo lahko postane donosen vir novega dohodka za vaše podjetje. Lahko vam pomagamo vstopiti na ta trg.


Zakaj želijo stranke založništvo na zahtevo:

  • Napravi samozaložništvo možno in finančno izvedljivo tudi za majhne naklade
  • Skrajša čas, potreben za vstop na trg
  • Zniža stroške založništva
  • Odpravi stroške skladiščenja tiskanih knjig

Prednosti založništva na zahtevo:

  • Nov vir dohodka
  • Različna možna opravila: knjige, koledarji, revije, fotoalbumi itd.
  • Intenzivnejša uporaba obstoječih zmožnosti tiskanja, npr. funkcij sprotne končne obdelave

Povečajte svoje prihodke od prodaje – gre za revolucionarno novost!

Kontaktirajte nas za več informacij

Kontaktirajte nas za več informacij

Kontaktirajte nas

Mislite, da bi lahko založništvo na zahtevo bila prava usmeritev vašega podjetja? Za pogovor o tem, kako bi lahko strojna oprema AccurioPress zadovoljila vaše potrebe, se obrnite na enega od naših strokovnjakov.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas
Da, želim prejemati informacije po:*

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings