Video nadzorni sistemi v maloprodaji

Naša tehnologija vaše varnostne pomisleke - in vam prikaže prihodnost

V vaši varnosti, prodajni strategiji ali trženju brez slepih točk - z video nadzorom v maloprodaji


Vsestranski nadzorni sistem, ki bo spremenil vaš način dela

Video varnostne storitve Konica Minolta lahko znatno izboljšajo vaše trženje, povečajo prodajo in naredijo vašo trgovino na splošno boljše in varnejše mesto. Vas varnostna vprašanja odvračajo od osredotočenosti na razvoj vašega podjetja? Vas zanima uporaba nadzornih IP kamer za izboljšanje varnosti vaše infrastrukture?


Če ne zaupate trenutnemu nadzoru ali želite investirati v vrhunsko rešitev, vam lahko Konica Minolta pomaga. Vsak večer, ko zaprete trgovino, boste deležni varnosti in brezskrbnosti. 360° tehnologija IP kamer ima funkcijo za pokrivanje vseh vaših prostorov, medtem ko obdelava ponuja boljšo kakovost videoposnetka, kar zagotavlja, da lahko opazite tiste (pogosto zelo pomembne) dodatne podrobnosti.


Sodobna IP kamera pa vam ne pomaga le pri preprečevanju tatvin in zagotavljanju dokazovanja o sumljivem vedenju. Lahko se uporablja tudi kot sredstvo za pridobivanje izjemno dragocenih podatkov za izboljšanje dizajna in uresničevanja želja kupcev.


Tako vi kot kupci boste cenili diskretno zasnovo sistema video nadzora. Kamera vas bo naučila ogromno o nakupovalnih navadah kupcev, dejanskih in potencialnih, tako da boste lahko svojo prodajno strategijo natančno prilagodili njihovim željam, hkrati pa zagotovili varnost.

MALOPRODAJA

MALOPRODAJA

Osredotočite se na tisto, kar je za vaše podjetje resnično pomembno - varnost in prodaja

Naša tehnologija lahko reši vaše varnostne pomisleke! Zanesljiva in učinkovita varnostna infrastruktura MOBOTIX beleži vse, kar potrebujete, brez slepih točk.


360° IP tehnologija kamer vam omogoča, da ustvarite dragocene podatke, ki jih lahko uporabite ne le da preprečite krajo in zagotovite dokaze o sumljivem vedenju, ampak tudi, da izboljšate zasnovo svoje trgovine v skladu z navadami kupcev. Kamera vas nauči več o navadah ljudi, ki obiskujejo vašo trgovino, zato lahko natančno prilagodite svojo prodajno strategijo.


MOBOTIX rešitev, ki se uporablja v maloprodajnem sektorju, ponuja številne zanimive prednosti. Sistemi integrirajo poslovno inteligenco z video varnostjo, ter vam nudijo sodobno rešitev za IP video nadzor. Rešitve nadzornih kamer MOBOTIX so diskretno zasnovane in ponujajo največjo pokritost z minimalnim številom kamer (kamere uporabljajo "Hemispheric Technology").

Strojna oprema
hardware icon
Veliko več kot le standardna rešitev

Kamere MOBOTIX je mogoče uporabiti na različnih področjih in so po vsem svetu znane kot izjemno zanesljive. So izredno energetsko učinkovite in se ponašajo z najvišjimi ravnmi natančnosti. Z eno samo kamero lahko diskretno nadzirate celotno območje brez mrtvih kotov.

Programska oprema
software icon
Sistem za upravljanje videoposnetkov – vse iz enega vira

Sistem za upravljanje videoposnetkov (VMS) MOBOTIX je intuitivna in prilagodljiva programska rešitev za upravljanje in analizo videoposnetkov ter nadzor naprav. VMS ne potrebuje strežnika za upravljanje in vse, kar potrebujete, je vgrajeno, tako da vam ni treba skrbeti glede namestitve novih rešitev.

Storitve
service icon
Popoln vsestranski paket

Spremljamo vas na vsakem koraku postopka in vam nudimo koncept popolne in celovite varnostne rešitve. S podrobnim svetovanjem, ki vključuje meritve in analizo lokacije, določimo rešitev, ki je popolnoma prilagojena potrebam vašega podjetja in zasnovana za optimizacijo in izboljšanje vaše celotne infrastrukture zajemanja videoposnetkov. Ustrezno upravljanje projektov vključuje profesionalno montažo, ki ji sledijo storitve nadzora na daljavo za upravljanje vaše informacijske infrastrukture in stanja omrežja ter vzdrževanje, s katerim se zagotovi, da bo vaš video nadzorni varnostni sistem vedno deloval brezhibno.

Video nadzorni sistemi v maloprodaji

Video nadzorni sistemi v maloprodaji

Veliko več kot samo nadzor

Rešitev Konica Minolta ponuja veliko več - ampak res veliko več - kot običajna nadzorna kamera.


Rešitev ne zabeleži samo kar se dogaja v vaši trgovini - visokokakovosten sistem in 360° pogled/zajem vam omogočata oster HD video, ki pokriva celoten prostor. Ponuja vrsto novih funkcionalnosti, ki jih lahko prilagodimo vašim poslovnim potrebam. Nadzor kamere v trgovini vam bo pomagal analizirati kako se vedejo vaše stranke tako, da beleži število obiskovalcev in spremlja njihovo gibanje in dejavnosti.


Se včasih sprašujete, katere prodajne police uporabljajo stranke največ? Kje preživijo večino svojega časa? MOBOTIX rešitev vam omogoča, da preučite njihove nakupovalne navade. Na osnovi tega lahko sprejemate odločitve kam uvrstiti kakšen izdelek, s čimer lahko povečate prodajo. Pregledni toplotni zemljevidi vam v trenutkih pomagajo analizirati nakupovalne trende. Očitno je to zmagovalna kombinacija

   

   

Mobility feature icon

360° pogled/zajem

Usability feature icon

Analiza nakupovalnih navad

Media handling feature icon

Načrtovanje kadrov

Technology feature icon

Visoko kvaliteten video

Customization feature icon

Optimizacija trženja

Productivity feature icon

Štetje obiskovalcev

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas
Da, želim prejemati informacije po:*

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings