Komercialni video nadzor

Rešitve za mala in srednje velika podjetja, ki so prilagojene vašim potrebam

Skrbimo za vašo varnost


Vsak dan so mala in srednje velika podjetja po vsem svetu žrtve požarov, tatvin, vandalizma in drugih škodljivih dogodkov – mnoge od njih bi zlahka preprečili. Na primer, termo kamera je učinkovita za zgodnje odkrivanje žarišč kasnejših požarov. Pisarne in skladišča so za vlomilce lahka tarča in komercialni video nadzorni sistem lahko zelo pripomore k preprečevanju škode. Varnostne kamere MOBOTIX vam omogočajo izjemno ostre posnetke prizorišč zločina – in mnogo več. Naredite korak naprej in zaščitite prihodnost svojega podjetja.

Konica Minolta nudi rešitve, ki bodo spremenile vaš pogled na varnost. Visokokakovostna video infrastruktura vam omogoča, da ste brez skrbi, saj vam zagotavlja 360-stopinjski pogled, toplotno zaznavanje (termalna kamera za zaznavanje toplote), avtomatizacijo, visoko kakovost, jasno sliko, polkrogelni pogled, obveščanje prek e-pošte in še mnogo več. 


Naš komercialni video nadzorni sistem nudi celovit varnostni sistem, prilagojen sodobnim potrebam vašega podjetja. Omogoča vam naložbo v vašo varnost in prihodnost in vam pomaga, da se posvetite svojim osnovnim opravilom, medtem ko mi poskrbimo za profesionalno upravljanje vaše video infrastrukture.


Komercialna rešitev z nadzornimi kamerami vključuje naslednje funkcije:

  • Nudi boljše dokaze z jasnimi, ostrimi slikami
  • Zahteva manj vzdrževanja (in posledično nižje skupne stroške lastništva), kar pomeni večjo donosnost naložbe
  • Najnižja poraba energije – Green IP Video
  • 24/7 zagotavljanje varnosti (po zaslugi termo kamer)
  • Zaščita pred kibernetskimi napadi po zaslugi šifrirane komunikacije


Komercialno (srednje velika podjetja)

Komercialno (srednje velika podjetja)

Vse iz enega vira

Varnostni sistem MOBOTIX ne potrebuje dodatne infrastrukture. Naložba v komercialni video nadzorni sistem pomeni, da vam ne bo treba skrbeti za ločene pomožne sisteme, programsko opremo ali osrednji strežnik. 


S tem ne boste prihranili samo časa in energije, ki bi ju sicer porabili za iskanje ustreznih elementov, to je tudi donosna, finančno transparentna odločitev, ki je precej zanesljivejša od sistemov z več elementi. Vsi procesi – na primer upravljanje dogodkov in alarmov, obdelava videoposnetkov in slik – so izvedeni lokalno, v varnostni kameri.

Strojna oprema
hardware icon
Veliko več kot le standardna rešitev

Kamere MOBOTIX je mogoče uporabiti na različnih področjih in so po vsem svetu znane kot izjemno zanesljive. So izredno energetsko učinkovite in se ponašajo z najvišjimi ravnmi natančnosti. Z eno samo kamero lahko diskretno nadzirate celotno območje brez mrtvih kotov.

Programska oprema
software icon
Sistem za upravljanje videoposnetkov – vse iz enega vira

Sistem za upravljanje videoposnetkov (VMS) MOBOTIX je intuitivna in prilagodljiva programske rešitev MOBOTIX za upravljanje in analizo videoposnetkov ter nadzor naprav. VMS ne potrebuje strežnika za upravljanje in vse, kar potrebujete, je vgrajeno, tako da vam ni treba skrbeti glede namestitve novih rešitev.

Storitve
service icon
Popoln vsestranski paket

Spremljali vas bomo na vsakem koraku postopka, da vam zagotovimo koncept popolne in celovite varnostne rešitve. S podrobnim svetovanjem, ki vključuje meritve in analizo mesta, določimo rešitev, ki je prilagojena potrebam vašega podjetja in zasnovana za optimizacijo in izboljšanje vaše celotne infrastrukture zajemanja videoposnetkov. Ustrezno upravljanje projektov bo vključevalo profesionalno montažo, ki ji sledijo storitve nadzora na daljavo za upravljanje vaše informacijske infrastrukture in stanja omrežja ter vzdrževanje, s katerim se zagotovi, da bo vaš video nadzorni varnostni sistem deloval brezhibno.

Komercialni video nadzor

Komercialni video nadzor

Celovita samostojna rešitev

Kamere MOBOTIX predstavljajo velik korak naprej na področju obdelave slike. Posnetki so vrhunske kakovosti, tudi ko se subjekti premikajo hitro in ob šibki svetlobi. Po zaslugi ostrih posnetkov lahko vedno vidite, kaj se dogaja na vaši posesti. S pomočjo visokokakovostnih slik boste lahko razbrali najmanjše detajle, inovativno zaznavanje premikov pa bo poskrbelo, da boste vedeli, kje jih iskati. 


Senzor MxActivity razlikuje med vetrom in premiki ptic in sumljivim dogajanjem ter s tem zmanjša število lažnih alarmov za do 90 %. Odziv sistema v primeru zaznanih aktivnosti lahko avtomatizirate hitro in enostavno ter ga konfigurirate tako, da odpre zapornice avtomobilom z dovoljenjem in se odziva na sumljive premike v določenem času z zvočnim sporočilom. 


Možnosti so brezmejne; številne funkcije komercialnega video nadzornega sistema enostavno prilagodite svojim potrebam. Odločitev je vaša.


Po zaslugi inteligentnega video nadzora se boste lahko posvetili vodenju podjetja in doseganju poslovnih ciljev, ne da bi vam bilo treba skrbeti za namestitev. Funkcije vključujejo:

   

   

Customization feature icon

Avtomatizacija

Quality feature icon

Celovit sistem

Touch feature icon

Zaznavanje premikov

Technology feature icon

Brez potrebe po osrednjem strežniku

Media handling feature icon

Prilagodljiva varnostna rešitev

Usability feature icon

Napredna analiza

Mobility feature icon

Dvosmerni zvočni sistem

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas
Da, želim prejemati informacije po:*

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings