Inteligentni nadzor procesov za industrijo in kritično infrastrukturo

Imejte enostaven pregled nad svojo kritično infrastrukturo in postopki

Inteligentni nadzor procesov in upravljanje dogodkov za industrijo in kritično infrastrukturo


Kritična infrastruktura v obliki strojev, opreme in materialov v prostorih podjetja zahteva vedno učinkovito in hkrati stroškovno učinkovito zaščito in nadzor na daljavo. Te zmožnosti – funkcije inteligentne avtomatizacije procesov, ki jih ponujajo naprave MOBOTIX – zagotavljajo delovno varnost in optimizacijo delovnih procesov, hkrati pa ščitijo fizična sredstva in podatke pred vsemi oblikami kraje.

Vse rešitve kritične infrastrukture družbe Konica Minolta podpirajo internet stvari, kar zagotavlja inteligentno avtomatizacijo procesov. 


Sistemi MOBOTIX ponujajo merjenje temperature (termo kamere) za izboljšanje nadzora strojev na lokacijah, nudijo možnosti upravljanja in nadzora, z njimi pa se boste tudi izognili občutni škodi za svoje podjetje. So tudi robustni in vodoodporni za zanesljivo in varno uporabo na prostem ter so izdelani v Nemčiji, kar garantira visoko kakovost in zanesljivost.

Rešitev

Rešitev


Strojna oprema
hardware icon
Veliko več kot klasična rečitev

MOBOTIX kamere lahko uporabljamo na najrazličnejše načine in slovijo po izjemni zanesljivosti. Kamere zagotavljajo vrhunsko energijsko učinkovitost in so neverjetno natančne: samo ena kamera lahko diskretno spremlja ogromno območje brez slepih točk. Kamere MOBOTIX x6 ponujajo združljivost s H.264 in ONVIF. Pri PoE (Power over Ethernet) pa imajo največjo porabo električne energije 8 W.

Programska oprema
software icon
VMS – vse iz enega samega vira

MOBOTIX Video Management System (VMS) je intuitivna in fleksibilna programska rešitev za izvajanje video analize in nadzor naprav. Sistem za delovanje ne potrebuje strežnika. Vse kar potrebujete je že integrirano v sistem, zato vam ni treba skrbeti za namestitev novih rešitev.

Storitve
service icon
Popoln vsestranski paket

Z vami smo na vsaki stopnji procesa in vam zagotavljamo, da vam ponujamo vseobsegajoč koncept varnostnih rešitev, prilagojen vaši organizaciji. Začenši s podrobnim posvetovanjem - vključno z anketo in analizo lokacije - obravnavamo posebne potrebe vašega podjetja, optimiziramo in izboljšujemo celotno video infrastrukturo. Pravilna rešitev za upravljanje projektov bo vključevala profesionalno namestitev, ki ji bodo sledile storitve oddaljenega nadzora za nadzor IT infrastrukture ter stanja omrežja in vzdrževanje, da zagotovite nemoteno delovanje vašega video varnostnega sistema.

Inteligentni nadzor procesov za industrijo in kritično infrastrukturo

Inteligentni nadzor procesov za industrijo in kritično infrastrukturo

Samostojna rešitev, ki jo potrebujete

Naprave/kamere MOBOTIX ponujajo popolno samostojno rešitev, ki ne potrebuje dodatne infrastrukture. Vlaganje v tovrstni nadzor komercialnih kamer pomeni, da vam ne bo treba skrbeti za ločene podporne sisteme, programsko opremo ali centralni strežnik. Ne le, da s tem prihranite čas in energijo, ki bi jo sicer lahko porabili za iskanje primernih elementov; je tudi stroškovno učinkovita, finančno pregledna izbira in veliko bolj zanesljiva od sistemov z več elementi. Vsi procesi, kot so upravljanje dogodkov in alarmov, snemanje in obdelava slik, se upravljajo in izvajajo znotraj varnostne kamere.


MOBOTIX kamere so prinesle izjemno izboljšanje celotne obdelave slik. Posnetki so vrhunske kakovosti, tudi kadar se predmeti hitro premikajo ali ob slabi osvetlitvi. Zahvaljujoč ostrini lahko vedno natančno vidite kaj se dogaja v prostorih. Visokokakovostni video zajem omogoča natančnejše podrobnosti, inovativno zaznavanje gibanja pa vam zagotavlja, da veste, kje iskati.


MxActivity senzor zna razlikovati med vetrom ali gibanjem ptic, od resnično sumljive dejavnosti. To lažne alarme zmanjša za do 90%. Odziv sistema na zaznano dejavnost lahko hitro in enostavno avtomatizirate ter ga konfigurirate tako, da odpre ovire (rampa) za pooblaščene avtomobile in se ob določenem času dneva odzove z zvočnim sporočilom. Možnosti so neskončne; številne funkcije nadzora komercialnih kamer MOBOTIX preprosto prilagodite svojim individualnim zahtevam in potrebam.

   

   

Copy feature icon

Avtomatizacija

Customization feature icon

Celovit sistem

Touch feature icon

Zaznava gibanja

Technology feature icon

Ni potrebe po centralnem strežniku

Productivity feature icon

Prilagodljiva varnostna rešitev

Usability feature icon

Sofisticirana analitika

Quality feature icon

Dvo-smerni avdio sistem

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas
Da, želim prejemati informacije po:*

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings