Kako dobro poznate vaš multifunkcijski tiskalnik?

| 5 april 2021

Kako dobro poznate vaš multifunkcijski tiskalnik?


Sodobni multifunkcijski tiskalniki so veliko več kot samo tiskalniki (ali kopirci 😊). Imajo številne funkcije, ki vam znatno olajšajo delo in vam lahko pomagajo tudi do prihrankov.
  • Samodejno dvostransko tiskanje ni nekaj novega in je danes prej nujna kot razkošje. Koliko zaposlenih pa dvostransko tiskanje sploh uporablja? Večina dokumentov se tiska enostransko. Naše aparate lahko nastavite, da že privzeto tiskajo dvostransko. To pomeni, vsak večstranski dokument, ki ga boste natisnili, se bo samodejno natisnil dvostransko, kar ob doslednem upoštevanju tega pravila lahko pripelje do zmanjšanja porabe papirja tudi za do polovico.
  • Kupiti barvni ali črno-beli aparat je večna dilema. Stranke se pogosto sprašujejo; večinoma tiskamo črno-belo, vsake toliko pa potrebujemo barvni tisk. Ampak barvni aparati so precej dražji, tako investicija kot vzdrževanje. Poleg tega, če bomo imeli barvni aparat, potem bodo vsi tiskali barvno. Naši aparati imajo možnost zaklepanja in omejevanja barvnega načina. Kot prvo, aparat lahko nastavite tako, da se vsi dokumenti privzeto tiskajo črno-belo. Naprej, posameznim uporabnikom lahko povsem onemogočite barvno tiskanje, ali pa jim odobrite določeno mesečno kvoto. V bistvu lahko za vsakega uporabnika ali delovno skupino določite unikatna pravila. Na ta način se boste izognili odvečnemu barvnemu tiskanju. Ker pa je vzdrževanje na naših barvnih in črno-belih aparatih enako, nakup barvnega aparata ne bo predstavljal dodatnega stroška (razen tistih nekaj barvnih izpisov, ki jih boste naredili 😉).
Po naših internih raziskavah uporabniki v do 90% uporabljajo samo osnovno funkcionalnost – tiskanje/kopiranje 1-na-1, kar je škoda. Funkcij, ki vam pomagajo k učinkovitem poslovanju je mnogo, veliko preveč da bi jih zajeli na enem mestu. Zato so našim strankam za vsak naš aparat na voljo spletna navodila, kjer so podrobno predstavljene funkcije, katere so med drugim tudi segmentirane po namembnosti, varnosti in prihrankih. Če vas zanima, si poglejte navodila za najbolje prodajani barvni A3 multifunkcijski tiskalnik v Sloveniji, bizhub C250i.

NAGRADE IN PRIZNANJA

NAGRADE IN PRIZNANJA
@BLI-2021-2023-Award-KM-Colour-Consistency-A3-SEAL-(1).png
@BLI-Award-2020-2021-PaceSetter-Ease-of-Use-Seal-(1).jpg
@BLI-Line-of-the-Year-Award-2021-KM-A3-SEAL-(1).png

Želite o tej tematiki več informacij?