Večja produktivnost
pisarne

Ljubljana, Slovenija | 24 junij 2024

V dinamičnem okolju pisarniške tehnologije multifunkcijski tiskalniki Konica Minolta bizhub i-Serije izstopajo kot vsestranska rešitev, ki presega tradicionalne tiskalniške paradigme. Z združevanjem najsodobnejših funkcij, z zavezanostjo k uporabniški izkušnji, varnosti in okoljski odgovornosti, nova bizhub i-Serija na novo opredeljuje izkušnjo sodobnega delovnega okolja.


Neprekosljiva funkcionalnost
Konica Minolta multifunkcijske tiskalnike nove bizhub i-Serije odlikuje celovit nabor funkcij, zasnovanih za poenostavitev pisarniških delovnih procesov in za izboljšanje produktivnosti. Od hitrega tiskanja in skeniranja do brezhibnega upravljanja in distribucije dokumentov, nova bizhub i-Serija uporabnikom omogoča, da opravljajo naloge z brezprimerno učinkovitostjo. Z prilagodljivimi delovnimi procesi, naprednimi možnostmi končne obdelave in integrirano povezljivostjo z oblakom se nova bizhub i-Serija prilagaja edinstvenim potrebam vsakega delovnega okolja in zagotavlja optimalno delovanje v še tako različnih okoljih in pogojih.

Intuitivni uporabniški vmesnik
Uporabnost je ključnega pomena v filozofiji oblikovanja Konica Minolta multifunkcijskih tiskalnikov nove bizhub i-Serije. Intuitiven zaslon na dotik uporabnikom omogoča enostaven dostop do različnih funkcij in odpravlja kompleksnost, ki je pogosto povezana z uporabo multifunkcijskih tiskalnikov. Različne možnosti omogočajo uporabnikom prilagajanje vmesnika svojim željam, kar spodbuja tekočo in intuitivno uporabniško izkušnjo. Naj se gre za tiskanje, skeniranje ali upravljanje dokumentov, uporabniki lahko naloge izvajajo z lahkoto, kar povečuje produktivnost in zmanjšuje čas nedelovanja.

Napredne varnostne funkcije
V obdobju, ki ga zaznamujejo naraščajoče grožnje na področju kibernetske varnosti in vdori, je varnost nedotakljiva. Konica Minolta prepoznava to nujnost, zato v multifunkcijske tiskalnike nove bizhub i-Serije vgrajuje celovit nabor varnostnih funkcij. Napredno šifriranje, potrditev/overitev uporabnikov in sposobnosti varnega tiskanja varujejo občutljive podatke pred nepooblaščenim dostopom ali prestrezanjem. Poleg tega vgrajeni varnostni protokoli in certifikati skladnosti zagotavljajo, da podjetja lahko zaupajo Konica Minolta multifunkcijskim tiskalnikom nove bizhub i-Serije pri zaščiti svojih dragocenih poslovnih informacij, ohranjajo zaupnost in skladnost z zakonodajnimi zahtevami.

Okoljska odgovornost
Trajnost je osrednji element korporativne etike Konice Minolte, in nova bizhub i-Serija odraža to zavezanost. Energetsko učinkovito oblikovanje, okolju prijazni materiali in funkcije za varčevanje s papirjem zmanjšujejo okoljski vpliv tiskanja, hkrati pa spodbujajo ohranjanje virov in zmanjševanje odpadkov. Poleg tega programi za recikliranje in pobude za ogljično nevtralnost dokazujejo zavezanost Konice Minolte k zmanjševanju svojega okoljskega odtisa in pospešujejo zeleni razvoj naslednje generacije multifunkcijskih tiskalnikov.

Nova bizhub i-Serija za vsako pisarno
Multifunkcijski tiskalniki nove bizhub i-Serije predstavljajo vrhunec inovacij na področju pisarniške tehnologije, združujejo neprekosljivo funkcionalnost z intuitivno uporabnostjo, močnimi varnostnimi funkcijami in okoljsko odgovornostjo. Z izbiro nove bizhub i-Serije lahko podjetja spremenijo svoja delovna okolja, odklenejo nove ravni produktivnosti, učinkovitosti in trajnosti. Naj gre za tradicionalna pisarniška okolja ali oddaljena delovna okolja, multifunkcijski tiskalniki nove bizhub i-Serije uporabnikom omogočajo več, hkrati pa prispevajo k bolj kibernetsko varni, trajnostni in povezani prihodnosti.

PREDSTAVLJAMO NOVO bizhub i-Serijo

Naša tehnologija naslednje generacije, ki se je rodila iz želje po ponovnem razmisleku o vlogi multifunkcijskih tiskalnikov v poslovanju, je sedaj v središču vašega povezanega delovnega okolja. Preprosto in varno povezuje ljudi, kraje in naprave ter spreminja vaš način dela.

prenos prospekta

Konica Minolta

 

Pot podjetja Konica Minolta se je začela pred 150 leti z vizijo, da bi delali drugače. Ustvarjamo inovacije v dobro družbe in sveta. Isti namen, ki nas je gnal naprej takrat, nas žene naprej tudi zdaj.

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta s svojim edinstvenim strokovnim znanjem na področju upodabljanja (tiskanje, skeniranje, kopiranje), obdelave podatkov in odločanja na podlagi podatkov, ustvarja rešitve za svoje stranke - mala in srednje velika podjetja, velika podjetja in javni sektor - ter rešuje vprašanja, s katerimi se sooča družba.

 

Konica Minolta kot ponudnik rešitev za digitalna delovna okolja svojim strankam pomaga prepoznati in izkoristiti potencial, ki ga skriva digitalizacija, ter doseči naslednjo stopnjo digitalne zrelosti organizacije. V podporo "inteligentnemu povezanemu delovnemu mestu" Konica Minolta ponuja storitve v oblaku, IT, upravljanja tiskanja in video rešitev za delo na daljavo, sodelovanje, upravljanje ter avtomatizacijo delovnih procesov in varnost. Uspešnost podjetja pri spodbujanju preobrazbe je potrdila tudi družba IDC, saj je v raziskavi "IDC MarketScape, v poročilu "Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana kot vodilna na področju transformacije tiskanja". Konica Minolta je od leta 2021 tudi Microsoftov globalni partner.

 

Konica Minolta s ponudbo Igniting Print Possibilities pomaga tiskarnam in drugim ponudnikom storitev tiska maksimalno izkoristiti avtomatizacijo delovnih procesov za povečanje učinkovitosti. Podjetje zagotavlja vrhunske sisteme za digitalni produkcijski tisk, za tisk na embalažo in za tisk etiket. Naprave za dodelavo ustvarjajo tiskarske izdelke, ki izstopajo in ustvarjajo dodano vrednost. Konica Minolta se že več kot desetletje uveljavlja kot vodilna na trgu produkcijskega tiska v Evropi (InfoSource).

 

Za vse več organizacij je danes uspeh več kot le ozka opredelitev finančnega izkaza - vključuje tudi varovanje okolja in pozitiven vpliv na zaposlene ter družbo. Konica Minolta se je s svojo zavezanostjo ciljem trajnostnega razvoja zavezala, da bo dosledno sledila svojim ciljem na področju trajnosti in družbene odgovornosti. Podjetje je bilo večkrat prepoznano zaradi svoje bogate zgodovine družbenega prispevka ter zaradi prizadevanj za doseganje ciljev trajnostnega razvoja v celotni poslovni in dobavni verigi. Konica Minolta je uvrščena na seznam "2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" in je prejela najvišjo stopnjo na lestvici EcoVadis Sustainabilty Ratings.

 

Konica Minolta je za svoj inovativni pristop storitvam, ki odlično dopolnjuje njihove naprave, prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" podjetja Keypoint Intelligence.

 

Konica Minolta Slovenija zaposluje 51 predanih strokovnjakov (november 2022), ki na slovenskem trgu skrbijo za več kot 3.000 pogodbenih strank in aktivno promovirajo vse vertikale poslovanja. Na evropskem nivoju je podjetje Konica Minolta Business Solutions Europe zastopano s podružnicami in distributerji v več kot 80 državah v Evropi, Srednji Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. S približno 8.700 zaposlenimi (april 2022) je Konica Minolta Europe v poslovnem letu 2021/2022 ustvarila več kot 1,9 milijarde evrov čiste prodaje. Po vsem svetu ima podjetje več kot 39.000 zaposlenih in posluje v več kot 150 državah.

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke ustreznih lastnikov in so s tem priznani.

Kontakt

Kontakt

Matjaž Babnik

Vodja marketinga

Stiki z javnostjo

matjaz.babnik@konicaminolta.si

015680500

ŽELITE VEČ INFORMACIJ?
KONTAKTIRAJTE NAS!