Inovacije s fokusom
na strankah

Ljubljana, Slovenija | 8 julij 2024

V svetu sodobnega poslovanja, kjer se srečujejo učinkovitost, zanesljivost in inovacije, Konica Minolta Slovenija izstopa kot zgled odličnosti. Podjetje je znano po svoji osredotočenosti na stranke in najsodobnejši tehnologiji ter nenehno dviguje letvico na področju tiskalniških rešitev. Jedro njihove ponudbe predstavljajo multifunkcijski tiskalniki nove bizhub i-Serije, ki so dokaz predanosti Konice Minolte, da podjetjem omogoči brezhibne in intuitivne tiskalniške rešitve, prilagojene njihovim edinstvenim potrebam.


Dediščina inovacij
Konica Minolta je že desetletja v ospredju industrije tiskanja, saj dosledno kot prva uvaja revolucionarne tehnologije in na novo opredeljuje načine, kako podjetja pristopajo k nalogam tiskanja. Že od samega začetka podjetje daje prednost inovacijam ter si dosledno prizadeva predvideti in izpolniti spreminjajoče se zahteve trga.

V Sloveniji se je Konica Minolta uveljavila kot zaupanja vreden partner za podjetja vseh velikosti, saj ponuja celovit nabor tiskalniških rešitev, zasnovanih za racionalizacijo delovnih procesov, povečanje produktivnosti in spodbujanje rasti. Osrednji dejavnik njenega uspeha v regiji je njena neomajna zavezanost k temu, da v ospredje postavlja stranke, razume njihove izzive in zagotavlja prilagojene rešitve, ki presegajo pričakovanja.

Evolucija tiskanja z novo bizhub i-Serijo
Multifunkcijski tiskalniki nove bizhub i-Serije predstavljajo vrhunec strokovnega znanja podjetja Konica Minolta in utelešajo temeljne vrednote podjetja, kot so inovativnost, zanesljivost in osredotočenost na stranke. Multifunkcijski tiskalniki so skrbno zasnovani za izpolnjevanje različnih potreb sodobnih podjetij in ponujajo popolno kombinacijo zmogljivosti, vsestranskosti in prijaznosti do uporabnika.

Ena od značilnih lastnosti nove bizhub i-Serije je intuitivni uporabniški vmesnik, ki poenostavi zapletena opravila tiskanja in uporabnikom omogoča, da z minimalnim naporom dosežejo izjemne rezultate. Ne glede na to, ali gre za tiskanje, skeniranje, kopiranje ali faksiranje, vmesnik zagotavlja brezhibno in intuitivno izkušnjo, ki uporabnikom omogoča, da se osredotočijo na svoje glavne naloge, ne da bi se obremenjevali s tehničnimi zapleti.

Poleg tega je nova bizhub i-Serija opremljena z naprednimi funkcijami povezljivosti, ki omogočajo nemoteno integracijo z obstoječimi delovnimi procesi in sistemi. Od tiskanja v oblaku do mobilne povezljivosti – multifunkcijski tiskalniki nove bizhub i-Serije ponujajo širok nabor možnosti, ki uporabnikom zagotavljajo največjo prilagodljivost in udobje.

Sprostitev zmogljivosti osredotočenosti na stranke
V podjetju Konica Minolta Slovenija je osredotočenost na stranke več kot le moderna fraza; to je vodilno načelo, ki prežema vse vidike poslovanja. Od začetnega svetovanja do poprodajne podpore je podjetje predano zagotavljanju neprimerljivih storitev in podpore svojim strankam, s čimer zagotavlja, da so njihove potrebe po tiskanju ne le izpolnjene, temveč tudi presežene.

Osrednji del je ekipa visoko usposobljenih strokovnjakov, ki imajo globoko strokovno znanje o tehnologiji tiskanja in pristno strast do pomoči strankam. Ne glede na to, ali gre za optimizacijo delovnih procesov tiskanja, odpravljanje tehničnih težav ali usposabljanje in svetovanje, se ekipa podjetja Konica Minolta Slovenija izkaže z zagotavljanjem vrednosti na vsaki točki stika.

Poleg tega podjetje Konica Minolta Slovenija daje velik poudarek spodbujanju dolgoročnih odnosov s svojimi strankami, saj vsako interakcijo obravnava kot priložnost za poglobitev zaupanja in razumevanja. Z redno komunikacijo, mehanizmi za povratne informacije in proaktivnimi pobudami za podporo si podjetje nenehno prizadeva prilagajati in razvijati svojo ponudbo, da bi se bolje ujemala z razvijajočimi se potrebami svojih strank.

Spodbujanje poslovne preobrazbe
Vpliv pristopa podjetja Konica Minolta, ki je osredotočen na stranke, daleč presega področje tiskanja; služi kot katalizator za širšo poslovno preobrazbo. Z razumevanjem edinstvenih izzivov in priložnosti, s katerimi se soočajo stranke, lahko podjetje prilagaja rešitve, ki ne zadovoljujejo le trenutnih potreb, temveč tudi utirajo pot prihodnji rasti in uspehu.
Za podjetja v Sloveniji predstavlja nova bizhub i-Serija več kot le tiskalniško rešitev; je strateška naložba v učinkovitost, produktivnost in inovacije. Z izkoriščanjem moči vrhunske tehnologije in neomajne podpore strankam lahko podjetja sprostijo nove ravni učinkovitosti in konkurenčnosti ter se tako postavijo na pot trajnega uspeha v nenehno spreminjajočem se poslovnem okolju.

Pogled v Prihodnost
Zaradi nadaljnjega razvoja tehnologije in novih izzivov, s katerimi se soočajo podjetja, bo vloga tiskalniških rešitev pri spodbujanju učinkovitosti in produktivnosti le še bolj izrazita. V tem dinamičnem okolju je Konica Minolta še naprej zavezana k temu, da ostane v ospredju inovacij in zagotavlja najboljše tiskalniške rešitve v svojem razredu, ki podjetjem omogočajo uspeh v digitalni dobi.

Z multifunkcijskimi tiskalniki nove bizhub i-Serije na čelu je Konica Minolta odločena nadaljevati svojo zapuščino odličnosti ter postavljati nove standarde osredotočenosti na stranke in inovativnosti. Podjetje s partnerskim sodelovanjem s podjetji, da bi razumelo njihove edinstvene potrebe in izzive, ostaja predano zagotavljanju rešitev, ki ne le izpolnjujejo pričakovanja, temveč jih tudi presegajo, kar spodbuja poslovno preobrazbo in uspeh za prihodnja leta.

PREDSTAVLJAMO NOVO bizhub i-Serijo

Naša tehnologija naslednje generacije, ki se je rodila iz želje po ponovnem razmisleku o vlogi multifunkcijskih tiskalnikov v poslovanju, je sedaj v središču vašega povezanega delovnega okolja. Preprosto in varno povezuje ljudi, kraje in naprave ter spreminja vaš način dela.

prenos prospekta

Kontakt

Kontakt

Matjaž Babnik

Vodja marketinga

Stiki z javnostjo

matjaz.babnik@konicaminolta.si

015680500

ŽELITE VEČ INFORMACIJ?
KONTAKTIRAJTE NAS!