Glavne prednosti
nove bizhub i-Serije

Ljubljana, Slovenija | 2 julij 2024

V dinamičnem okolju sodobnih pisarn sta učinkovitost in vsestranskost bistvenega pomena. Konica Minolta, pionir na področju tehnologije tiskanja, dosledno zagotavlja inovativne rešitve, prilagojene spreminjajočim se potrebam podjetij. Med njihovo zvezdniško ponudbo izstopajo multifunkcijski tiskalniki nove bizhub i-Serije, ki pričajo o zavezanosti podjetja Konica Minolta k odličnosti. Poglobimo se v glavne prednosti, zaradi katerih so multifunkcijski tiskalniki nove bizhub i-Serije nepogrešljivo sredstvo v današnjih delovnih okoljih.


Brezhibna integracija s digitalnimi delovnimi procesi
Multifunkcijski tiskalniki nove bizhub i-Serije so zasnovani za nemoteno integracijo z digitalnimi delovnimi procesi, kar omogoča nemoteno upravljanje dokumentov. Z naprednimi funkcijami, kot so povezljivost v oblak, mobilno tiskanje in združljivost z različnimi sistemi za upravljanje dokumentov, nova bizhub i-Serija uporabnikom omogoča, da brez težav digitalizirajo, delijo in arhivirajo dokumente ter tako povečajo splošno produktivnost.

Izboljšane varnostne funkcije
Varnost je najpomembnejša prednostna naloga v vsakem poslovnem okolju, zato multifunkcijski tiskalniki nove bizhub i-Serije dajejo prednost zaščiti podatkov z obsežnim naborom varnostnih funkcij. Od varnega tiskanja in preverjanja pristnosti uporabnikov, do možnosti šifriranja in prepisovanja podatkov, Konica Minolta zagotavlja, da občutljivi podatki ostanejo zaščiteni na vseh stopnjah, kar podjetjem zagotavlja mir v današnjem okolju kibernetske (ne)varnosti.

Intuitivna uporabniška izkušnja
Uporabniška izkušnja je v središču filozofije zasnove nove bizhub i-Serije. Multifunkcijski tiskalniki z intuitivnimi vmesniki na dotik, prilagodljivimi delovnimi procesi in uporabniku prijaznim upravljanjem omogočajo uporabnikom, da opravljajo naloge z lahkoto in učinkovito. Ne glede na to ali gre za tiskanje, skeniranje ali kopiranje, brezhibna uporabniška izkušnja poenostavlja delovanje in zmanjšuje krivuljo učenja za uporabnike vseh ravni znanja.

Eko-prijazno in stroškovno učinkovito
V časih, ko sta trajnost in stroškovna učinkovitost najpomembnejši, so multifunkcijski tiskalniki nove bizhub i-Serije uspešni na obeh področjih. S funkcijami za varčevanje z energijo, kot so načini nizke porabe energije in samodejno obojestransko tiskanje, nova bizhub i-Serija pomaga podjetjem zmanjšati njihov okoljski odtis, hkrati pa zmanjšuje operativne stroške. Poleg tega inovativne tehnologije družbe Konica Minolta, kot je na primer Simitri HD toner, zagotavljajo optimalen izkoristek virov in dolgoročne prihranke stroškov.

Razširljivost in prilagajanje
Vsako podjetje ima edinstvene zahteve, zato so multifunkcijski tiskalniki nove bizhub i-Serije zasnovani z mislijo na razširljivost in prilagodljivost. Ne glede na to, ali so multifunkcijski tiskalniki nameščeni v majhnih pisarnah ali velikih podjetjih, nova bizhub i-Serija ponuja razširljive konfiguracije, ki se prilagajajo različnim delovnim okoljem. Poleg tega lahko podjetja s široko paleto dodatne opreme in programskih rešitev prilagodijo svoje multifunkcijske tiskalnike specifičnim delovnim procesom in željam ter tako zagotovijo največjo učinkovitost in donosnost naložbe.

Zanesljivost in vzdržljivost
Konica Minolta si je pridobila sloves ponudnika izdelkov, ki slovijo po zanesljivosti in vzdržljivosti in nova bizhub i-Serija ni izjema. Multifunkcijski tiskalniki so narejeni tako, da vzdržijo vsakodnevno pisarniško uporabo, zato se ponašajo z robustno konstrukcijo, visokokakovostnimi sestavnimi deli in naprednimi funkcijami za vzdrževanje, ki zmanjšujejo število zastojev in povečujejo čas delovanja. S priznano infrastrukturo storitev in podpore družbe Konica Minolta se lahko podjetja zanesejo, da bodo njihovi multifunkcijski tiskalniki nove bizhub i-Serije dosledno zagotavljali izjemno zmogljivost.

Pripravljeni na izzive prihodnosti
Konica Minolta multifunkcijski tiskalniki nove bizhub i-Serije predstavljajo premik v produktivnosti pisarn, saj ponujajo privlačno kombinacijo naprednih funkcij, intuitivne uporabe in neprimerljive zanesljivosti. Z omogočanjem podjetjem, da racionalizirajo delovne procese, povečajo varnost in optimizirajo uporabo virov, je nova bizhub i-Serija nepogrešljivo orodje za povečanje učinkovitosti in konkurenčnosti v današnjem hitrem digitalnem okolju. Multifunkcijski tiskalniki nove bizhub i-Serije so pripravljeni na izzive prihodnosti in postavljajo nove standarde zmogljivosti, inovativnosti in vrednosti.

PREDSTAVLJAMO NOVO bizhub i-Serijo

Naša tehnologija naslednje generacije, ki se je rodila iz želje po ponovnem razmisleku o vlogi multifunkcijskih tiskalnikov v poslovanju, je sedaj v središču vašega povezanega delovnega okolja. Preprosto in varno povezuje ljudi, kraje in naprave ter spreminja vaš način dela.

prenos prospekta

Konica Minolta

 

Pot podjetja Konica Minolta se je začela pred 150 leti z vizijo, da bi delali drugače. Ustvarjamo inovacije v dobro družbe in sveta. Isti namen, ki nas je gnal naprej takrat, nas žene naprej tudi zdaj.

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta s svojim edinstvenim strokovnim znanjem na področju upodabljanja (tiskanje, skeniranje, kopiranje), obdelave podatkov in odločanja na podlagi podatkov, ustvarja rešitve za svoje stranke - mala in srednje velika podjetja, velika podjetja in javni sektor - ter rešuje vprašanja, s katerimi se sooča družba.

 

Konica Minolta kot ponudnik rešitev za digitalna delovna okolja svojim strankam pomaga prepoznati in izkoristiti potencial, ki ga skriva digitalizacija, ter doseči naslednjo stopnjo digitalne zrelosti organizacije. V podporo "inteligentnemu povezanemu delovnemu mestu" Konica Minolta ponuja storitve v oblaku, IT, upravljanja tiskanja in video rešitev za delo na daljavo, sodelovanje, upravljanje ter avtomatizacijo delovnih procesov in varnost. Uspešnost podjetja pri spodbujanju preobrazbe je potrdila tudi družba IDC, saj je v raziskavi "IDC MarketScape, v poročilu "Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana kot vodilna na področju transformacije tiskanja". Konica Minolta je od leta 2021 tudi Microsoftov globalni partner.

 

Konica Minolta s ponudbo Igniting Print Possibilities pomaga tiskarnam in drugim ponudnikom storitev tiska maksimalno izkoristiti avtomatizacijo delovnih procesov za povečanje učinkovitosti. Podjetje zagotavlja vrhunske sisteme za digitalni produkcijski tisk, za tisk na embalažo in za tisk etiket. Naprave za dodelavo ustvarjajo tiskarske izdelke, ki izstopajo in ustvarjajo dodano vrednost. Konica Minolta se že več kot desetletje uveljavlja kot vodilna na trgu produkcijskega tiska v Evropi (InfoSource).

 

Za vse več organizacij je danes uspeh več kot le ozka opredelitev finančnega izkaza - vključuje tudi varovanje okolja in pozitiven vpliv na zaposlene ter družbo. Konica Minolta se je s svojo zavezanostjo ciljem trajnostnega razvoja zavezala, da bo dosledno sledila svojim ciljem na področju trajnosti in družbene odgovornosti. Podjetje je bilo večkrat prepoznano zaradi svoje bogate zgodovine družbenega prispevka ter zaradi prizadevanj za doseganje ciljev trajnostnega razvoja v celotni poslovni in dobavni verigi. Konica Minolta je uvrščena na seznam "2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" in je prejela najvišjo stopnjo na lestvici EcoVadis Sustainabilty Ratings.

 

Konica Minolta je za svoj inovativni pristop storitvam, ki odlično dopolnjuje njihove naprave, prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" podjetja Keypoint Intelligence.

 

Konica Minolta Slovenija zaposluje 51 predanih strokovnjakov (november 2022), ki na slovenskem trgu skrbijo za več kot 3.000 pogodbenih strank in aktivno promovirajo vse vertikale poslovanja. Na evropskem nivoju je podjetje Konica Minolta Business Solutions Europe zastopano s podružnicami in distributerji v več kot 80 državah v Evropi, Srednji Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. S približno 8.700 zaposlenimi (april 2022) je Konica Minolta Europe v poslovnem letu 2021/2022 ustvarila več kot 1,9 milijarde evrov čiste prodaje. Po vsem svetu ima podjetje več kot 39.000 zaposlenih in posluje v več kot 150 državah.

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke ustreznih lastnikov in so s tem priznani.

Kontakt

Kontakt

Matjaž Babnik

Vodja marketinga

Stiki z javnostjo

matjaz.babnik@konicaminolta.si

015680500

ŽELITE VEČ INFORMACIJ?
KONTAKTIRAJTE NAS!