Konica Minolta na drupi 2024 z več premierami

Ljubljana, Slovenija | 5 februar 2024

Konica Minolta na drupi 2024 z več premierami

Konica Minolta bo na sejmu drupa v Düsseldorfu v Nemčiji od 28. maja do 7. junija 2024 na stojnicah A40-1/A40-6 v hali 8b pomagala strankam videti potencial, ki presega tradicionalni tisk. Konica Minolta bo z eno največjih stojnic na sejmu, ki bo obsegala šest med seboj povezanih območij in dve nadstropji, predstavila številne premiere.


Na sejmu drupa bo družba Konica Minolta, ki je na čelu tehnološkega razvoja, pomagala spodbuditi nove možnosti tiska s prikazom možnosti za rast in širitev poslovanja, ki strankam omogočajo, da se prilagodijo novim tržnim razmeram. Predstavila bo svojo vizijo digitalne preobrazbe za tiskarno prihodnosti in svojo pot do trajnostne razširljivosti avtomatizacije Industrije 5.0.

S posebnim poudarkom na etiketah, embalaži in okraševanju tiskovin, bosta Konica Minolta in MGI predstavila najučinkovitejšo uporabo avtomatizacije digitalnega tiska in celovitih proizvodnih delovnih tokov ter vrhunske programske rešitve.

 

»Na sejmu drupa načrtujemo številne premiere, zato smo kot vodilni svetovni tehnološki ponudnik zavezani, da bomo svojim strankam pomagali, da skupaj s partnerskim pristopom premislijo o novih možnostih. Obiskovalcem sejma bomo pomagali spoznati potencial s ponovnim razmislekom o prihodnjih možnostih tiska v nenehno spreminjajočem se svetu. Sejem bo tudi platforma za potrditev našega trdnega vodilnega položaja na področju digitalnega produkcijskega tiska srednjih in velikih količin ter za okrepitev naše prisotnosti na področju industrijskega tiska.«


Bojan Zupančič, Vodja prodaje za produkcijski in industrijski tisk, Konica Minolta Slovenija

 

"Na našem razstavnem prostoru bodo obiskovalci videli pot do digitalne preobrazbe v tiskarni, pot do avtomatizacije industrije 5.0 in pametne tovarne, ter našo vizijo osredotočenosti na človeka, odpornosti in trajnosti."


Konica Minolta

 

Pot podjetja Konica Minolta se je začela pred 150 leti z vizijo, da bi delali drugače. Ustvarjamo inovacije v dobro družbe in sveta. Isti namen, ki nas je gnal naprej takrat, nas žene naprej tudi zdaj.

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta s svojim edinstvenim strokovnim znanjem na področju upodabljanja (tiskanje, skeniranje, kopiranje), obdelave podatkov in odločanja na podlagi podatkov, ustvarja rešitve za svoje stranke - mala in srednje velika podjetja, velika podjetja in javni sektor - ter rešuje vprašanja, s katerimi se sooča družba.

 

Konica Minolta kot ponudnik rešitev za digitalna delovna okolja svojim strankam pomaga prepoznati in izkoristiti potencial, ki ga skriva digitalizacija, ter doseči naslednjo stopnjo digitalne zrelosti organizacije. V podporo "inteligentnemu povezanemu delovnemu mestu" Konica Minolta ponuja storitve v oblaku, IT, upravljanja tiskanja in video rešitev za delo na daljavo, sodelovanje, upravljanje ter avtomatizacijo delovnih procesov in varnost. Uspešnost podjetja pri spodbujanju preobrazbe je potrdila tudi družba IDC, saj je v raziskavi "IDC MarketScape, v poročilu "Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana kot vodilna na področju transformacije tiskanja". Konica Minolta je od leta 2021 tudi Microsoftov globalni partner.

 

Konica Minolta s ponudbo Igniting Print Possibilities pomaga tiskarnam in drugim ponudnikom storitev tiska maksimalno izkoristiti avtomatizacijo delovnih procesov za povečanje učinkovitosti. Podjetje zagotavlja vrhunske sisteme za digitalni produkcijski tisk, za tisk na embalažo in za tisk etiket. Naprave za dodelavo ustvarjajo tiskarske izdelke, ki izstopajo in ustvarjajo dodano vrednost. Konica Minolta se že več kot desetletje uveljavlja kot vodilna na trgu produkcijskega tiska v Evropi (InfoSource).

 

Za vse več organizacij je danes uspeh več kot le ozka opredelitev finančnega izkaza - vključuje tudi varovanje okolja in pozitiven vpliv na zaposlene ter družbo. Konica Minolta se je s svojo zavezanostjo ciljem trajnostnega razvoja zavezala, da bo dosledno sledila svojim ciljem na področju trajnosti in družbene odgovornosti. Podjetje je bilo večkrat prepoznano zaradi svoje bogate zgodovine družbenega prispevka ter zaradi prizadevanj za doseganje ciljev trajnostnega razvoja v celotni poslovni in dobavni verigi. Konica Minolta je uvrščena na seznam "2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" in je prejela najvišjo stopnjo na lestvici EcoVadis Sustainabilty Ratings.

 

Konica Minolta je za svoj inovativni pristop storitvam, ki odlično dopolnjuje njihove naprave, prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" podjetja Keypoint Intelligence.

 

Konica Minolta Slovenija zaposluje 51 predanih strokovnjakov (november 2022), ki na slovenskem trgu skrbijo za več kot 3.000 pogodbenih strank in aktivno promovirajo vse vertikale poslovanja. Na evropskem nivoju je podjetje Konica Minolta Business Solutions Europe zastopano s podružnicami in distributerji v več kot 80 državah v Evropi, Srednji Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. S približno 8.700 zaposlenimi (april 2022) je Konica Minolta Europe v poslovnem letu 2021/2022 ustvarila več kot 1,9 milijarde evrov čiste prodaje. Po vsem svetu ima podjetje več kot 39.000 zaposlenih in posluje v več kot 150 državah.

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke ustreznih lastnikov in so s tem priznani.

Kontakt

Kontakt

Matjaž Babnik

Vodja marketinga

Stiki z javnostjo

matjaz.babnik@konicaminolta.si

+38615680500

ŽELITE VEČ INFORMACIJ?
KONTAKTIRAJTE NAS!