Razumevanje petih ključnih faz hekerskega napada

Ljubljana, Slovenija | 25. dec 2023

Preprosto povedano, hekerski napad je kibernetski napad, katerega tarča so računalniški informacijski sistemi, računalniška omrežja, infrastrukture, osebne računalniške naprave, pametni telefoni in/ali ljudje, ki jih uporabljajo, da bi pridobili nepooblaščen dostop do sistemov in podatkov, ki jih vsebujejo. Običajno želijo kriminalci napad izkoristiti za finančni dobiček, v drugih primerih pa je njihov cilj ovirati delovanje z onemogočanjem dostopa do informacijskih sistemov.

Zakaj so mala in srednje velika podjetja najbolj izpostavljena kibernetskim napadom - in kako se lahko bolje pripravite?

Ljubljana, Slovenija | 18. dec 2023

Posledice kibernetskih napadov so pogosto bolj resne za mala in srednje velika podjetja kot za velika podjetja. Zakaj so mala in srednje velika podjetja najbolj ranljiva za kibernetske napade, kako se lahko ti napadi preprečijo, in kako se lahko mala in srednje velika podjetja izognejo hujšim posledicam kibernetskih napadov?

IDC MarketScape je podjetje Konica Minolta ponovno imenoval za vodilno na področju preobrazbe tiska

Ljubljana, Slovenija | 11. dec 2023

Konica Minolta je bila imenovana za "vodilno podjetje" v raziskavi IDC MarketScape (doc #US51146523, August 2023). Študija IDC je ocenila trg za preoblikovanje tiska z modelom IDC MarketScape, ki temelji na standardiziranem naboru parametrov za izdelavo primerjalne analize ponudnikov tiskalnikov za poslovno rabo, pri čemer so upoštevani kvantitativni in kvalitativni vidiki, ki ponudnikom omogočajo uspešno delovanje na svetovnem trgu.

Konica Minolta je v poročilu Quocirca Managed Print Services 2023 ponovno imenovana za vodilno podjetje

Ljubljana, Slovenija | 04. dec 2023

Podjetje Konica Minolta je bilo v poročilu Managed Print Services, 2023 že tretje leto zapored imenovano za vodilno podjetje na področju upravljanih tiskalniških storitev (MPS – Managed Print Services), ki ga je pripravila družba Quocirca. Industrijski analitik je stroške, varnost in trajnost opredelil kot glavne izzive upravljanja tiska ter izpostavil ključne razlike Konica Minolta na teh področjih.

Konica Minolta predstavlja CF-300, spektrofotometer z natančno, učinkovito in posodobljeno tehnologijo

Ljubljana, Slovenija | 27. nov 2023

Konica Minolta predstavlja spektrofotometer CF-300, ki se odlikuje z natančnostjo, posodobljeno tehnologijo ter neprimerljivo hitrostjo in učinkovitostjo.