Konica Minolta Slovenija NOVICE

Na tem mestu boste našli zanimive novice. Če bi radi stopili v kontakt z nami, nam prosimo pišite na marketing(at)konicaminolta.si.

Konica Minolta je prejela BLI 2021 Software Pick Awards nagrado za Dispatcher Paragon.

Ljubljana, Slovenija | 19. feb 2021

Kljub neizogibnim stroškom, številna podjetja nimajo vpogleda ali nadzora nad tem kdo tiska, kaj tiska, koliko tiska, je to uporabnik ali oddelek, oziroma koliko denarja na splošno porabijo za tiskanje.

Konica Minolta lansira nov sistem za tisk na valovito embalažo!

Ljubljana, Slovenija | 11. feb 2021

Digitalni inkjet sistem za tisk na vodni osnovi odpira vrata hitro rastočim sektorjem (kot na primer e-poslovanje), ki imajo potrebo po izdelavi hitrih ter prilagodljivih naklad valovite in zložljive kartonske embalaže.

Konica Minolta je prejela BLI PaceSetter 2020-2021 in Ease of Use: Enterprise Devices nagrado

Ljubljana, Slovenija | 01. feb 2021

Da bi ugotovili kateri proizvajalci tovrstne opreme so vodilni na trgu, so analitiki pri Keypoint lntelligence izvedli študijo o funkcionalnosti enostavnosti uporabe (tiskanje, skeniranje, kopiranje, upravljanje delovnih opravil, upravljanje uporabnikov in še več), ter poglobljeno oceno ravni diferenciacije razširili v več kategorij (na primer dizajn produktov, COVID rešitve, aplikacije in vgrajena orodja). Na podlagi teh ugotovitev je Keypoint lntelligence - Buyers Lab Konici Minolti...

Konica Minolta je prejela BLI 2021-2023 Most Colour Consistent A3 Brand nagrado

Ljubljana, Slovenija | 25. jan 2021

Merjeno z barvnimi kartami IT8, med testiranjem tehniki količinsko opredelijo in analitiki razčlenijo rezultate ter tako dobijo celotno sliko o tem, kako stabilen je barvni izpis skozi čas. Da je lahko določil prejemnike teh novih, prvič podeljenih nagrad, je Keypoint lntelligence analiziral testne podatke zadnjih pet let. A3 strojno opremo se testira do največjega mesečnega delovnega cikla, z barvnimi grafikoni, natisnjenimi in izmerjenimi na 25%, 50%, 75% in 100% testnih točkah. Vsak...

Pridružite se Konica Minolta ekipi.

Delo pri nas je zanimivo in razburljivo, zato si
oglejte prosta delovna mesta!
Vas zanima kariera pri nas?