Celovita rešitev tiskanja

| 29 marec 2021

Celovita rešitev tiskanja s Konico Minolto


Uspešna podjetja prisegajo na varne in uporabniku prijazne rešitve, ki omogočajo enostavno in celovito podporo za tiskanje, skeniranje, kopiranje in drugo upravljanje z dokumenti. Naša linija multifunkcijskih tiskalnikov suvereno odgovarja na potrebe malih, srednjih in velikih podjetij, ki v svoji sodobni pisarni potrebujejo kakovostno ter zanesljivo strojno in programsko podporo za poslovno tiskanje.
 
Poslovni model podjetja Konica Minolta zagotavlja dolgoročno partnerstvo v obliki sodelovanja na vseh nivojih, od same implementacije do prikaza uporabe, tehnične podpore, stalnega vzdrževanja, terenskega ter vzdrževanja na daljavo in dobave potrošnega materiala in rezervnih delov. Bistvo našega poslanstva je omogočiti vam, da se popolnoma posvetite svojemu poslu in skrb za učinkovito papirno poslovanje prepustite strokovnjakom na tem področju z večletno tradicijo.


ALI STE VEDELI

ALI STE VEDELI

PLATFORMA ZA UPRAVLJENJE S TISKANJEM

Platforma za upravljanje s tiskanjem z različnimi paketi programske opreme, ki je preprosta za uporabo, ponuja obsežne delovne procese za upravljanje tiskanja in zajem dokumentov v podjetju. Vsak paket je sestavljen modularno – podjetje lahko izbere celotni paket ali le posamezne module. Glavne prednosti uporabe platforme za upravljanje s tiskanje lahko strnemo na:

  • ZMANJŠANJE STROŠKOV: kakšno je število natisov, kopij in skeniranja ter kakšni so stroški?
  • VEČJA PRODUKTIVNOST: so zaposleni učinkoviti in produktivni pri uporabi multifunkcijskih tiskalnikov?
  • IZBOLJŠANJE VARNOSTI DOKUMENTOV: kdo tiska ali skenira določene dokumente in ali so ti dokumenti zaščiteni?
  • TRAJNOSTNOST: se lahko pohvalimo z manjšo porabo papirja, manjšo količino odpadkov in manjšimi emisijami CO2?
prilagojene meritve

UPRAVLJANE STORITVE TISKANJA

Odkrijte možnosti optimiziranih storitev tiskanja

Posvetite se svojemu podjetju in prepustite upravljanje svoje tiskalniške infrastrukture nam

Vaša tiskalniška infrastruktura mora ustrezati posebnim zahtevam vašega podjetja in mora gladko podpirati vaše delovne procese. Najpomembnejše pa je to: delovati mora zanesljivo.

NAGRADE IN PRIZNANJA

NAGRADE IN PRIZNANJA
@BLI-2021-2023-Award-KM-Colour-Consistency-A3-SEAL-(1).png
@BLI-Award-2020-2021-PaceSetter-Ease-of-Use-Seal-(1).jpg
@BLI-Line-of-the-Year-Award-2021-KM-A3-SEAL-(1).png

Želite o tej tematiki več informacij?

Da, želim prejemati informacije po:

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

O podjetju Konica Minolta Slovenija

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta svojim strankam omogoča, uspešen prehod v digitalno dobo poslovanja. S svojim edinstvenim strokovnim znanjem in zmožnostmi obdelave podatkov, Konica Minolta ustvarja ustrezne rešitve in rešuje probleme za svoje stranke. Konica Minolta kot ponudnik celovitih IT storitev nudi svetovanje in storitve za optimizacijo poslovnih procesov. Družba svojim strankam ponuja tudi rešitve in upravljane storitve na področju IT infrastrukture in informacijske varnosti ter oblačnih okolij. Za svoje rešitve na področju poslovnega tiska je v "IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana vodilna družba na področju transformacije tiska". Konica Minolta kot močan partner za profesionalni tiskarski trg ponuja poslovno svetovanje, najsodobnejšo tehnologijo in programsko opremo, ter se že več kot desetletje v Evropi uveljavlja kot vodilni proizvajalec tiskarskih izdelkov (InfoSource). Poslovni inovacijski center v Londonu in štirje laboratoriji za raziskave in razvoj v Evropi omogočajo podjetju Konica Minolta, da v sodelovanju s svojimi strankami ter akademskimi, industrijskimi in podjetniškimi partnerji, spodbuja vedno nove inovacije. Zaradi inovativnega pristopa k storitvam, ki popolnoma dopolnjujejo njihovo linijo multifunkcijskih tiskalnikov, je Konica Minolta od družbe Keypoint Intelligence prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021".

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke njihovih imetnikov in so s tem priznani.