Moj prvi blog!

Ljubljana | 1 maj 2019

Moj prvi blog!

Mi pravijo, da smo za časom, ker pač še ne “blogiramo”. Da, če želiš kaj povedati, posredovati sporočilo v orbito informacijskih sistemov, potem enostavno moraš blogirat. Klasična socialna omrežja, kot Facebook, Linkedin in, pa saj jih več skoraj ne znam našteti, baje niso več dovolj. Kaj pa vem. Mogoče sem že prestar, pa te logike ne razumem več, ampak, zdi se mi, če so informacije na netu, se jih že najde. Vsaj jaz običajno jih. Je pa res, da je v časih hitrih sprememb, verjetno res bolje, da je ista informacija na voljo na čim več mestih.


Kakor koli, sem si rekel, ne bom se več upiral, grem raje s tokom. Pa smo naredili tudi naš blog. Blog, kjer bomo pisali o trendih v naši industriji, o spremembah, o stvareh, ki so koristne za uporabnike naših produktov, rešitev in storitev. Skratka, želim si, da to mesto najde pot do naših strank, kjer bodo dejansko našle koristne informacije.

Vam pa že na začetku obljubim, kar sem sicer obljubil tudi sebi, da ne bom pisal romanov. Čeprav, se zna zgoditi, da bom včasih to obljubo snedel. Vsi smo v stiski s časom, naša sposobnost absorpcije informacij je omejena, zato bodo vse objave na našem blogu kratke, zgoščene, informativne … Seveda pa bom vesel kakršnega koli vašega odziva. Pozitivnega za nov zagon in negativnega, da se bolj potrudim.


Matjaž Babnik


Vodja marketinga
quotation marks

Matjaž Babnik je v Konici Minolti zaposlen od leta 2002. Njegov staž mu daje edinstven vpogled v razvoj in spremembe, ki jih je v tem obdobju doživela Konica Minolta in z njeno dejavnostjo povezana industrija. Matjaž Babnik je v podjetju Konica Minolta vodja marketinga na nivoju Adrija regije, kar trenutno vključuje Slovenijo, Hrvaško in Bosno.

Matjaž Babnik

Vodja marketinga

O podjetju Konica Minolta Slovenija

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta svojim strankam omogoča, uspešen prehod v digitalno dobo poslovanja. S svojim edinstvenim strokovnim znanjem in zmožnostmi obdelave podatkov, Konica Minolta ustvarja ustrezne rešitve in rešuje probleme za svoje stranke. Konica Minolta kot ponudnik celovitih IT storitev nudi svetovanje in storitve za optimizacijo poslovnih procesov. Družba svojim strankam ponuja tudi rešitve in upravljane storitve na področju IT infrastrukture in informacijske varnosti ter oblačnih okolij. Za svoje rešitve na področju poslovnega tiska je v "IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana vodilna družba na področju transformacije tiska". Konica Minolta kot močan partner za profesionalni tiskarski trg ponuja poslovno svetovanje, najsodobnejšo tehnologijo in programsko opremo, ter se že več kot desetletje v Evropi uveljavlja kot vodilni proizvajalec tiskarskih izdelkov (InfoSource). Poslovni inovacijski center v Londonu in štirje laboratoriji za raziskave in razvoj v Evropi omogočajo podjetju Konica Minolta, da v sodelovanju s svojimi strankami ter akademskimi, industrijskimi in podjetniškimi partnerji, spodbuja vedno nove inovacije. Zaradi inovativnega pristopa k storitvam, ki popolnoma dopolnjujejo njihovo linijo multifunkcijskih tiskalnikov, je Konica Minolta od družbe Keypoint Intelligence prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021".

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke njihovih imetnikov in so s tem priznani.